Έχεις πάρει τα κιάλια και παραμονεύεις να βρεις το επόμενο θήραμα σου, το βρίσκεις, κάνεις την επίθεση σου και κανονίζεται ραντεβού. Τελειώνει η βραδιά παίρνεις τηλέφωνο τις κολλητές-ους και λες αυτολεξεί «εγώ έχω τελειώσει με τα ραντεβού». Αυτό επαναλαμβάνεται δεκάδες φορές μέσα στον υπόλοιπο μήνα…. Μήπως θα έπρεπε να είσαι single τελικά και όχι στην αναζήτηση της τέλειας σχέσης;

Ποιες είναι οι περιπτώσεις που έχουν γράψει σε φωτεινή επιγραφή νέον που αναβοσβήνει, ότι πρέπει να μείνεις μόνη/ος;

Αν έχεις χωρίσει πρόσφατα

Οι μακροχρόνιες σχέσεις συνήθως οδηγούν σε παρατεταμένα συναισθήματα και όταν τελειώσουν τα συναισθήματα δεν έχουν διακόπτη για να τελειώσουν και αυτά. Έτσι, αν προχωρήσεις άμεσα σε μία σχέση θα έχεις συναισθήματα για τον άνθρωπο της προηγούμενης σχέσης με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί σωστά και να ταλαιπωρεί και εσένα και το άλλο μισό της σχέσης!

Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, που προτείνουν οι ειδικοί, κατά τη διάρκεια του οποίου θα έπρεπε να παραμείνεις single. Ο χρόνος είναι υποκειμενικός για τον κάθε άνθρωπο. Αυτό που λένε, όμως, είναι ότι πρέπει να είσαι σίγουρος/η ότι τον/την έχεις ξεπεράσει για να ερωτευτείς κάποιον άλλον!

Εάν περνάς δύσκολη συναισθηματική περίοδο

Όταν περνάς μια δύσκολη συναισθηματική περίοδο, χρειάζεται να επικεντρωθείς σε σένα και σε κανέναν άλλον! Δεν μπορείς να πας ένα βήμα παραπέρα και να προσπαθήσεις να δεθείς συναισθηματικά με κάποιον όταν δεν μπορείς να συνυπάρξεις με τον εαυτό σου! Όταν έρθει η ώρα να πας σε ένα ραντεβού, θέλεις να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, δεν γίνεται να περνάς κατάθλιψη και να χαμογελάς στον άλλον, γιατί ακόμα και να τα καταφέρεις, θα είναι στιγμιαίο!

Αν έχεις πολλά ατυχέστατα ραντεβού!

Εάν κάθε ραντεβού που είχες τους τελευταίους μήνες με wannabe έτερα ήμισυ είχε ανώμαλη προσγείωση, ίσως να μην έφταιγαν οι άνθρωποι αλλά εσύ! Ίσως, ο ένας να σου βρώμαγε και ο άλλος να σου ξίνιζε γιατί εσύ δεν ήσουν έτοιμη/ος να συνυπάρξεις με κάποιον άνθρωπο! Οπότε, πάρε βαθιά ανάσα και κάνε ένα διάλειμμα από τα ραντεβού! Όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή θα το καταλάβεις!