Αναπάντητες κλήσεις παντού, λέει ένα τραγούδι που δεν ξέρουμε πως το θυμηθήκαμε αλλά, στην παρούσα φάση μας αντιπροσωπεύει. Και για να μπεις στο κλίμα και εσύ, θα σου περιγράψουμε το υποτιθέμενο σκηνικό: Όλα ξεκίνησαν απλά! Τον γνώρισες, τον ερωτεύτηκες -εκείνος έδειξε ενδιαφέρον- και λίγο μετά τα πρώτα ραντεβουδάκια σας, αυτός χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο και αιτία άρχισε να σε αγνοεί! Τι εννοούμε λέγοντας “σε αγνοεί”; Σταμάτησε να απαντάει στις κλήσεις σου, στα μηνύματα σου, στα likes και τα pokes σου!

Τον πήρες αρκετές φορές (περίπου 379) τηλέφωνο αλλά δεν πήρες καμία απάντηση! Ενώ, είδες στα μάτια του το ενδιαφέρον, κάπου στο δρόμο χάθηκε και τώρα εσύ ανησυχείς! Πριν, όμως, αρχίσεις να παίρνεις τηλέφωνο στα επείγοντα των νοσοκομείων και να ακούς κάθε έκτακτο δελτίο των ειδήσεων με προσοχή (μήπως και πουν για κάποιο σοβαρό ατύχημα στο οποίο ενδόμυχα ελπίζεις να έχει εμπλακεί ώστε να δικαιολογήσεις την εξαφάνιση του…!) σκέψου και το ενδεχόμενο απλά να σε αγνοεί! Πιθανότατα, και εδώ έρχεται αληθινή ιστορία, ο καλός σου ή ο wannabe καλός σου, σε θεωρεί τόσο δεδομένη και τόσο ευκολάκι που έχει το κινητό του ακριβώς μπροστά του και το αφήνει να χτυπάει χωρίς να του δίνει σημασία! Για την ακρίβεια το κοιτάει, χαμογελάει και συνεχίζει να κάνει ότι έκανε, γιατί πολύ απλά ξέρει πως όσο και να σε αγνοήσει την “δύσκολη” στιγμή θα σε ρίξει και θα κερδίσει αυτό που θέλει! Γιατί, καλή μου, δεν πιστεύω να παραμυθιάζεσαι πως ο τύπος είναι ερωτευμένος μαζί σου (;)!

Μην πέφτεις από τα σύννεφα! Μην αισθάνεσαι πως μόλις έσκασε η όμορφη φούσκα μέσα στην οποία ζούσες! Οι άντρες, αγαπητή μου έτσι κάνουν! Για να μην λέμε όμως, μόνο τα στραβά των ανδρών, δεν το κάνουν μόνο εκείνοι! Παραδέξου το, το κάνεις και εσύ! Ή μήπως ξέχασες τότε που σε έπαιρνε τηλέφωνο ο ενοχλητικός τύπος που γνώρισες σε εκείνο το μπαρ και έβαζες την κολλητή σου να του πει ότι έχεις ξεχάσει το κινητό σπίτι της (για να τον αποφύγεις) ή ότι άλλαξες νούμερο!

Οι άνθρωποι γενικότερα ντρεπόμαστε -ή θεωρούμε περιττό- να πούμε ένα απλό δεν σε γουστάρω και να προχωρήσουμε! Έτσι, στον τηλεφωνικό κατάλογο του κυρίου Χ θα αποτελέσεις και εσύ μία από τις επιλογές της “καβάτζας”. Θα δεις, ότι όσες φορές και να τον πάρεις τηλέφωνο δε θα απαντήσει (εφόσον δε σε γουστάρει) και όταν θα ξεμπερδέψει από τις δουλειές του και θα θέλει ένα εύκολο θύμα να του κάνει συντροφιά μπορεί να σε ξαναπάρει! Και να σου πει με θράσος: Ψιτ, που χάθηκες εσύ;

Μην παραμυθιάζεσαι αγαπητή μου δεν χάθηκες εσύ, απλά αυτός σε αγνοεί και σε θυμάται πάλι όποτε το επιλέξει! Είναι μια κλασική περίπτωση άντρα φαντάσματος και αν εσύ δεν θες να αποτελέσεις άλλο ένα από τα θύματα του, στείλε τον για αλλαγή όταν δεις πως δεν απαντά στις πρώτες δύο φορές που θα τον καλέσεις (είπαμε μπορεί να κάνει μπάνιο ο άνθρωπος και στην πρώτη να μην το προλάβει, μην τον λιθοβολήσουμε άδικα!)!

Συμβουλή!

Υπάρχει βέβαια και η επιλογή, να μην ξαναμιλήσετε ποτέ και απλά το όνομα του να πιάνει άχρηστο χώρο στις επαφές του κινητού σου!