Ο κόσμος του διαδικτύου είναι γεμάτο από λίστες! Λίστες των ανθρώπων και των πραγμάτων που είχαν μεγάλη επιρροή στον άνθρωπο! Σήμερα θα φτιάξαμε και εμείς μία λίστα με τίτλο: Ισχυροί άνθρωποι που δεν υπήρξαν ποτέ! Ποιοι είναι αυτοί; Scrollαρε παρακάτω και θα μάθεις!

  1. Άγιος Βασίλης: Βρες μου ένα παιδί το οποίο δεν άκουσε την απειλή «Αν δεν είσαι καλο παιδί ο Άγιος Βασίλης δεν θα σου φέρει δώρο». Μιλάμε από εμπειρία! Αυτά τα χρόνια που ακόμα πιστεύαμε ότι υπάρχει ήταν και τα πιο καθοριστικά για τον σχηματισμό της προσωπικότητας μας!
  2. Barbie: Η ψιλή, ξανθιά, καλοσχηματισμένη κούκλα, η Barbie, έχει εξελιχθεί σε τεράστιο είδωλο και όλα τα κοριτσάκια θέλουν να της μοιάσουν! Αμφιβολία;
  3. Robin Hood: Αυτό θα μπορούσε δυνητικά να οδηγήσει σε μια συζήτηση για το αν o Hood υπήρχε ή όχι, αλλά εμείς εδώ στο iPop πιστεύουμε ότι δεν υπήρχε. Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι έχουμε ακούσει κάποιον να δικαιολογεί την κλοπή επειδή το θύμα είναι πλούσιος – και από πού προήλθε αυτή η δικαιολογία; Από τον Robin Hood!
  4. Ο Marlboro Man: Πόσοι άντρες διαβάζετε το συγκεκριμένο κείμενο και καπνίζετε τσιγάρα με φίλτρο; Ωραία, αυτό συμβαίνει εξαιτίας του Marlboro Man! Πριν ξεκινήσει αυτή η εκστρατεία οι “πραγματικοί άνδρες” δεν καπνίζαν τσιγάρα με φίλτρα – τα οποία ήταν για τις γυναίκες. Ο σκοπός της εκστρατείας Marlboro Man ήταν κατά κύριο λόγο να πάρει τους άνδρες καπνιστές κι να τους πείσει να καπνίζουν τα τσιγάρα με φίλτρο marlboro. Η επίδραση της εκστρατείας είναι απολύτως εμφανής σήμερα. Η εκστρατεία θεωρείται ότι είναι ένα από τις καλύτερες σε όλη την ιστορία των διαφημίσεων!
  5. Ρωμαίος και Ιουλιέτα: Ρομαντικοί του κόσμου ενωθείτε να σας καταρρίψουμε τον μύθο! Ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα του είναι υπεύθυνοι για τον μύθο της «τέλειας σχέσης». Τα ζευγάρια που πάνε να παντρευτούν αναζητούν το ιδανικό μιας σχέσης που βασίζεται εξ ολοκλήρου σε πάθος και ρομαντισμό, και όταν σκοτεινιάζει το ειδύλλιο (όπως τόσο συχνά συμβαίνει) αισθάνονται εξαπατημένοι και πιστεύουν ότι ο γάμος έχει αποτύχει. Όταν στην πραγματικότητα, δεν απαιτείται και ένα παθιασμένο ειδύλλιο για έναν υγιή γάμο – αλλά σεβασμός, αγάπη και φιλανθρωπία. Ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα έχουν να λογοδοτήσουν για πολλά!
Photo:listverse.com