Παρουσιαστής – και μάλιστα σε 3 εκπομπές, ραδιοφωνικός παραγωγός και τον τελευταίο καιρό επιχειρηματίας. Ο Θέμης Γεωργαντάς άμεσος και ειλικρινής δεν παρέκκλινε ποτέ από τον στόχο του: τη ψυχαγωγία του κοινού και τη μουσική.

 1. Είσαι από τα μακροβιότερα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Πως τα καταφέρνεις;
 2. Κοντεύω τα είκοσι χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας. Υπηρετώ με συνέπεια αυτό που κάνω. Αυτό είναι εκτιμητέο από τον κόσμο.
 3. Ήξερες πάντα από μουσική ή έπρεπε να τη μάθεις και να την αγαπήσεις;
 4. Όταν όλοι στο σχολείο ασχολούνταν με ρούχα, γκόμενες και τα σχετικά εγώ ασχολιόμουν με δίσκους. Έπαιρνα το χαρτζιλίκι μου, έπαιρνα σβάρνα όλα τα δισκάδικα και μετά πήγαινα στην Ομόνοια για να αγοράσω μουσικά περιοδικά. Μετά δεν είχα λεφτά να φάω ή να πάω σινεμά.
 5. Από μικρός δουλεύεις. Ξέμεινες ποτέ από χρήματα;
 6. Δεν έβγαλα ποτέ πολλά χρήματα. Δεν είχα ποτέ χρυσά συμβόλαια με κανάλια.
 7. Τα βράδια δουλεύεις ως DJ. Οι djs συνήθως πληρώνονται καλά!
 8. Δεν συγκρίνονται όμως τα χρήματα με ένα χρυσό συμβόλαιο.
 9. Θα μπορούσες να είχες πουλήσει καλύτερα τον εαυτό σου;
 10. Τον πουλάω καλά τον εαυτό μου. Δεν έχω κανένα παράπονο από κανέναν. Απλως δεν έχω πάει ποτέ με γνώμονα τα χρήματα. Ακόμα και τώρα αν κάτι μου αρέσει θα το κάνω.
 11. Σε έχουν αδικήσει στο οικονομικό κομμάτι;
 12. Δεν νιώθω αδικημένος αλλά ευλογημένος. Ζω αξιοπρεπώς μέσα απ΄αυτό που αγαπώ. Σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσα να είχα ζητήσει περισσότερα χρήματα.
 13. Πρόσφατα άνοιξες ένα μαγαζί στο Κολωνάκι με την Χριστίνα Παππά. Ήθελες να νιώθεις ασφαλής;
 14. Η Χριστίνα είναι τρομερή επιχειρηματίας. Αποφάσισα να μπω μαζί της στο Li-Li Shu και θεωρώ ότι έκανα πολύ καλά. Είναι ένα από τα τοπ μαγαζιά της Αθήνας.
 15. Σε έχουν προδώσει άνθρωποι;
 16. Όχι τόσο βαριά. Μερικές στενοχώριες έχω περάσει μόνο.
 17. Τι σε στενοχωρεί;
 18. Μία κακή συνεργασία ή μία αδικία. Με στενοχωρεί η αλλαγή των ανθρώπων στην πορεία. Δυστυχώς είμαι συναισθηματικός και είναι το μεγαλύτερο ελάττωμά μου όσον αφορά τη δουλειά μου.
 19. Έχει αρρωστήσει πολύς κόσμος με τη δημοσιότητα..
 20. Έχω δει ανθρώπους να μεταλλάσσονται από τη μία μέρα στην άλλη. Όταν ήμουν μικρός και άρχισα την εκπομπή στο Mad έφαγα και εγώ μία φρίκη. Ευτυχώς το καταλάβα εγκαίρως και αυτοχαστουκίστηκα.
 21. Όταν άρχισες να κάνεις συνεντεύξεις με τους stars του εξωτερικού;
 22. Όταν έβλεπα ότι ο κόσμος με αναγνωρίζει στον δρόμο. Περπατούσα και νόμιζα ότι πετούσα. Ήμουν μικρός ηλικιακά και δεν βοήθησε. Κράτησε το πολύ ένα εξάμηνο.
 23. Έχεις δηλώσει ότι σε νευριάζουν οι έντεχνοι;
 24. Όχι. Έχω φέρει πολλούς έντεχνους καλεσμένους στην εκπομπή. Είχα πει όμως με αφορμή το «The voice» ότι είναι κομπλεξικοί. Πολλοί έντεχνοι απέρριψαν την πρόταση να είναι κριτές στο voice. Ευτυχώς η Ασλανίδου δεν είχε τέτοια κόμπλεξ. Θεωρώ ότι οι έντεχνοι είναι αποστειρωμένοι. Νομίζουν ότι είναι μόνοι τους σε μία γυάλα και όλοι οι υπόλοιποι είναι έξω από αυτή. Ο Κότσιρας πρόσφατα δήλωσε ότι πολύ ευχαρίστως να ήμουν κριτής στο voice και το χάρηκα.