Είσαι single, και όπως και να το κάνουμε έχεις ορμές…ε, σ’ αυτή τη περίπτωση η φίλια μετράει…όταν μιλάμε για σεξ! Έχεις τον κολλητό σου (ή κολλητή σου) με τον οποίο αράζεις στο σπίτι σου κάθε βράδυ, βλέπετε ταινίες, πίνοντας κρασιά, αγκαλιασμένοι κάτω από την κουβέρτα… Δεν θέλει πολύ να γίνει το «κακό», ή στην προκείμενη περίπτωση «καλό»! Πριν πεις «όχι δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ» κάτσε να διαβάσεις όλα τα θετικά και μετά απόρριψε το!

Τον έχεις ότι ώρα θέλεις και το βασικότερο…αν θέλεις!

Δεν πρόκειται να έχεις ποτέ την πίεση που θα είχες σε μία σχέση! Ο κολλητός σου δεν πρόκειται να αναρωτηθεί «γιατί δεν με θέλει σήμερα»; Δεν πρόκειται να μην σου σηκώσει το τηλέφωνο επειδή χθες το βράδυ δεν ήθελες κάτι παραπάνω από παρέα και ταινία! Άσε που αν σου έρθει εσένα στις 3 το βράδυ η όρεξη, μπορείς να τον πάρεις τηλέφωνο και να πεταχτεί μία βόλτα!

Δεν έχει ζήλια και γκρίνια

Δεν πρόκειται ποτέ να μπεις στο τρυπάκι να απολογηθείς στον κολλητό σου, για τον Κωστάκη που ζήτησε το τηλέφωνο σου! Ίσα ίσα μπορεί να σου δώσει και tips για το πώς να τον κατακτήσεις! Ούτε πρόκειται να σου γκρινιάξει που ενώ είχατε πει να βγείτε μαζί και μετά να πάτε σπίτι σου, εσύ προτίμησες να συνεχίσεις να πίνεις σφηνάκια με τον γοητευτικό barman!

Άνεση

Με τον κολλητό σου είσαι τόσο κοντά που είναι σαν να κάνατε φαντάροι μαζί στο Διδυμότειχο. Δεν παίζει πρόβλημα να σε δει αμακιγιάριστη, με τρίχα κάγκελο στο πόδι (καλά μην το παρακάνεις κιόλας) και με τις πιτζαμούλες σου με τα αρκουδάκια! Και μέσα στην άνεση να προθέσουμε και το σημαντικότερο: Ξέρει τον κύκλο σου απ’ έξω και ανακατωτά, άρα εκτός από το ότι δεν θα παίρνει τηλέφωνα και δεν θα έχει απαιτήσεις σε μέρες που δεν πρέπει, μπορεί να σου φέρει και μία σερβιέτα στο σπίτι!

Πειραματισμός

Με τον κολλητό σου δεν ντρέπεσαι! Μπορείς να του ζητήσεις να δοκιμάσετε κυριολεκτικά ότι σου έρθει στο μυαλό χωρίς να χρειαστεί να το φιλτράρεις πρώτα! Πίστεψε μας, και εκείνος έχει σκεφτεί διάφορα πράγματα τα οποία δεν έχει βρει ακόμα κάποια για να τα δοκιμάσει! Το πολύ πολύ να μην σας πετύχει το πείραμα και να πέσετε κάτω από τα γέλια!

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Φυσικά και υπάρχουν και αρνητικά επί του θέματος αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα που θα πιάσουμε στο μέλλον!