Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αλλά τα πιο χαριτωμένα κορίτσια που δεν τα πετούν όλα έξω και τα διακρίνει η σεμνότητα είναι σέξι, κατά κοινή ομολογία των αντρών είναι πιο σέξι δεν το λέμε εμείς μόνες μας. Οι άνδρες μάλιστα υποστηρίζουν πως είναι πιο σέξι ακόμα και από τις προκλητικές και παιχνιδιάρες.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που σε πολλές από τις hot ταινίες οι πρωταγωνίστριες είναι ντυμένες με πουκάμισο, φορούν γυαλιά και έχουν μαλλιά κότσο για να παραπέμπουν κάτι μεταξύ καθηγήτριας και κορίτσι του κατηχητικού… Στην συνέχεια, όμως, όταν πετούν τα περιττά ρούχα μόνο η σεμνότητα δεν τα διακρίνει αλλά…. όπως, σου τονίζουμε αυτό γίνεται στη συνέχεια και εμείς επιμένουμε στην εικόνα της αρχής.

Θα θέλαμε, λοιπόν, να σε πληροφορήσουμε ότι σύμφωνα με έρευνες οι άντρες γοητεύονται και τρέχουν πίσω από την σεμνότητα των γυναικών, ενώ οι προκλητικές αφήνουν την φαντασία τους αδιάφορη.

Συγκεκριμένα  βέλγικη σεξολογική εταιρία που έχει έδρα στη Γάνδη πήρε δείγμα 200 αντρών ηλικίας 25 έως 35 ετών και τους έκανε το παρακάτω πείραμα. Χρησιμοποιώντας δείγμα 5 γυναικών που ήταν από πολύ σεμνές έως εμφανώς προκλητικές τους ζητήσε αφού πρώτα τις κοίταξαν καλά, να διαλέξουν με ποιο στιλ θα αποφάσιζαν να περάσουν μια σέξι τολμηρή και hot βραδιά. Η απάντηση που έλαβαν οι επιστήμονες τους άφησε άφωνους. Το 68% επέλεξε μια από τις δύο πιο σεμνές κοπέλες ενώ μόνο το 23% θα έλεγε ναι στο να έχει παρτενέρ στις ερωτικές του περιπτύξεις τις πιο απελευθερωμένες και λιγότερο ντυμένες γυναίκες.

 

Συμπέρασμα!

Το μυαλό και η φαντασία διεγείρεται από το απλό και σεμνό, καθώς, σου αφήνει αναπάντητα ερωτήματα για το μετά και σε προκαλεί να το εξερευνήσεις.