To project ανήκει στην φωτογράφο Jena Cumbo, η οποία μαζί με την κειμενογράφο Gina Tron, παρουσιάζει ζευγάρια τα οποία γνωρίστηκαν online. Στόχος τους είναι να δημοσιεύσουν ένα βιβλίο με τις ιστορίες και τις φωτογραφίες όλων των ζευγαριών που βρήκαν το άλλο τους μισό στο διαδίκτυο.


Ονόματα: Mariela and Tiago
Γνωρίστηκαν στο: Tattoodatingsite.com.

H Mariela είναι μια αυτοδίδακτη φωτογράφος που μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 2011 από τη Δομινικανή Δημοκρατία. Ο Tiago έχει εργαστεί ως ξυλουργός από τότε που ήταν παιδί. Μόλις δύο εβδομάδες αφού γνωρίστηκαν, μετακόμισαν μαζί. Μετά από τέσσερις μήνες, αρραβωνιάστηκαν. Τώρα και οι δύο έχουν στα χέρια τους τατουάζ τη λέξη «αγάπη».

Ονόματα: Donna και Jesse
Γνωρίστηκαν σε: AOL chat room.

Η Donna και ο Jesse γνωρίστηκαν σε ένα chat room το 1997. Θεώρησα ότι έχει την ίδια ηλικία με μένα γι’ αυτό είπα απλώς ένα γεια”, δήλωσε ο Donna. Οι δύο τους μιλούσαν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφώνου για περίπου πέντε μήνες πριν τη συνάντησή τους σε ένα εμπορικό κέντρο στη Νέα Υόρκη.

Ονόματα: Lily και David
Γνωρίστηκαν στο: JDate

Η μητέρα της Lily δημιούργησε ένα προφίλ στο JDate για τη Lily. Το προφίλ ήταν γεμάτο ψέματα, λέει η Lily, αλλά πήγε σε μερικά ραντεβού που έκλεισαν. Επρόκειτο να κλείσει το λογαριασμό της, όταν η μαμά της βρήκε τον David. «Δεν ήθελα να παραδεχτώ ότι η μητέρα μου ήταν σωστή», παραδέχτηκε. Η Lily και ο David είναι 2 χρόνια παντρεμένοι.

Ονόματα: Rain και Nelson
Γνωρίστηκαν από: Facebook poke

«Γιατί έχω poke από κάποιον άγνωστο;” είχε αναρωτηθεί η Rain. Μίλησαν με messages και έκλεισαν ραντεβού. Άρεσε αμέσως ο ένας τον άλλον. Ο Nelson είχε μια κόρη από προηγούμενη σχέση, που ήταν βασικός παράγοντας στο να τα πάνε τόσο καλά.

Ονόματα: Jay και Ashley
Γνωρίστηκαν στο: PlentyOfFish.com.

«Τη θεώρησα πολύ όμορφη. Με τράβηξαν τα μάτια της», λέει o Jay. «Ήθελα να ξεκινήσουμε ήπια. Ήταν ευγενικός, μου άρεσαν τα τατουάζ του και ήλπιζα να εξελιχθεί καλά».

Ονόματα: Cora και ο Will
Γνωρίστηκαν στο: Craigslist Free Stuff.

Η Cora και ο Will συναντήθηκαν στο Craigslist, αλλά όχι στην ενότητα των online γνωριμιών. «Μόλις είχα μετακομίσει στη Νέα Υόρκη και δεν γνώριζα κανέναν», δήλωσε Cora. Ο Will ανέβασε αγγελία για δωρεάν εισιτήρια τα οποία είχε κερδίσει online και η Cara του απάντησε. Μια εβδομάδα μετά συμφώνησαν να συναντηθούν σε ένα καφενείο. Η Cora περίμενε για 50 λεπτά και παραλίγο να φύγει μέχρι που ο Will ήρθε. “Έτρεξα να τη συναντήσω, γιατί πήρα ταξί και κόλλησα στην κίνηση. Βγήκα πιο νωρίς και κατέληξα σε λάθος κατεύθυνση με τα πόδια», δήλωσε ο Will. Τώρα έχουν δύο παιδιά.

Ονόματα: Taylor και Jonathan
Γνωρίστηκαν στο: Grindr

Το 22χρονο μοντέλο και φωτογράφος Taylor και ο 21 ετών hair-stylist Jonathan, συναντήθηκαν μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών για γκέι άνδρες. Ο Taylor δεν είχε χρησιμοποιήσει ποτέ πριν τη συγκεκριμένη υπηρεσία και δεν είχε σκοπό να κλείσει ραντεβού. Την είχε κατεβάσει, μάλιστα, όπως είπε για να δείξει σε κάποιους φίλους του μια ακραία πλευρά της ομοφυλοφιλικής κουλτούρας. «Υποθέτω ότι διέψευσα τον εαυτό μου», πρόσθεσε.

Ονόματα: Rae and Gary
Γνωρίστηκαν στο: Jdate

Η Rae, 59 ετών και ο Gary, 60 ετών γνωρίστηκαν το 2003. Παντρεύτηκαν το επόμενο έτος. Αλλά η συνάντησή τους σχεδόν δεν ήταν γραφτό να γίνει. Ο Gary είχε θέσει τις ρυθμίσεις στην ιστοσελίδα γνωριμία ώστε να μην εμφανίζει καμία πιο κοντή από 1,54 και η Rae είναι ακριβώς 1,52. Τελικά βρήκε το προφίλ του. Και τελικά δεν την ενόχλησε που η φωτογραφία προφίλ του δεν ήταν πολύ κολακευτική, όπως λέει.

 

Photos: jenacumbo.com