Όχι, ότι ο Ανέστης δεν μπορεί να σε αναστήσει στο κρεβάτι όλες τις ώρες, αλλά έρευνες έχουν δείξει πως μία συγκεκριμένη μέρα και ώρα είναι ότι πρέπει για να κάνετε το τέλειο σεξ!

Μία βρετανική έρευνα λοιπόν, έδειξε πως ιδανικότερη ώρα και μέρα (ο συνδυασμός πρέπει να κάνει τη διαφορά) για να απογειωθεί το κρεβάτι σου και να φτάσει στο ταβάνι, είναι στις 19.30 το απόγευμα της Παρασκευής.

Παράλληλα, η πιο δημοφιλής ημέρα για σεξ με ποσοστό 44% (από τους ερωτηθέντες) αναδείχθηκε το Σάββατο, με την Κυριακή να ακολουθεί με ποσοστό 24%. Βέβαια, σ αυτό το σημείο οι ερευνητές σημειώνουν ότι οι ημέρες αυτές απλά «βολεύουν», χωρίς αυτό να σημαίνει πως συμπίπτουν με το απόγειο της ερωτικής μας επιθυμίας.

Από την ίδια έρευνα, προέκυψε πως στις 4.30, το μεσημέρι του Σαββάτου, έχουμε πιο έντονη την επιθυμία για σεξ, αλλά, δεν το κάνουμε εκείνη την ώρα.

Τέλος, σύμφωνα με τους ερευνητές, πολύ μικρό ποσοστό φαίνεται να λειτουργεί αυθόρμητα, καθώς τα μισά από ζευγάρια που συμπλήρωσαν ερωτηματολόγια, δήλωσαν πως «προγραμματίζουν» το σεξ, εξαιτίας της πολυάσχολης ζωής τους….

Τι να πει κανείς…