Καλοκαιράκι έρχεται, τα ρούχα μειώνονται και όλο και περισσότερη σάρκα εκτίθεται! Με λίγα λόγια είναι η καλύτερη περίοδος για τους άνδρες να δουν με την ηρεμία τους στήθη! Το θέμα είναι, πόσα από τα ζευγάρια στήθους που θα παρατηρήσουν στις παραλίες θα είναι φυσικά, πόσα σιλικονάτα και πόσα από αυτά θα μπορέσουν όντως να τα αναγνωρίσουν! Εσύ ξεχωρίζεις το φυσικό από το σιλικονάτο στήθος;

Ας το παραδεχτούμε, όλοι έχουμε δει γυναίκες με στήθη που είναι λίγο πολύ αντιγραφή της μίας με της άλλης! Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία από την American Society of Plastic Surgeons, περισσότερες από 290.000 γυναίκες έκαναν αυξητική στήθους το 2013.

Εμείς είμαστε εδώ για να σου εξηγήσουμε μικρά κόλπα για να καταλάβεις αν η κοπέλα που έχεις απέναντι σου έχει ξαπλώσει στο κρεβάτι του πλαστικού!

Τα βασικά σημάδια για να καταλάβεις το ψεύτικο στήθος!

Είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο

Στις περισσότερες γυναίκες το ένα στήθος από το άλλο απέχει περίπου 7 εκατοστά. Τα εμφυτεύματα σιλικόνης όμως μειώνουν αυτή την απόσταση αισθητά! Αν φαίνεται ότι ο ένας μαστός ακουμπάει τον άλλον πιθανότατα είναι αποτέλεσμα αισθητικής παρέμβασης. Τώρα το χέρι μας δεν το βάζουμε στη φωτιά αν δεν τα δούμε με γυμνό μάτι και χωρίς σουτιέν καθώς κυκλοφορούν στο εμπόριο στηθόδεσμοι που κάνουν το γυναικείο στήθος να μοιάζει σαν παραγεμισμένη γαλοπούλα!

Είναι πολύ ψηλά στο στέρνο!

Ένα φυσικό στήθος ξεκινάει από εκεί που ξεκινάει και η γραμμή της μασχάλης. Αν τώρα είναι ψεύτικο πίστεψε μας θα ξεκινούσε από τον λαιμό. Οκ, μπορεί ο λαιμός να είναι υπερβολή αλλά σίγουρα θα είναι πιο ψηλά τοποθετημένα. Το λεγόμενο, αυτή θα πνιγεί από το στήθος της! Το θέμα με το σουτιέν ισχύει και σ αυτή τη περίπτωση φυσικά!

Μοιάζουν με δύο πεπόνια!

Τα φυσικά στήθη μοιάζουν συνήθως με αχλάδια ή δάκρυα, αλλά αν αυτό το ζευγάρι στήθους που κοιτάς είναι ολοστρόγγυλο σαν πεπόνια μάλλον θα έπρεπε να αρχίσεις να απορείς για το πόσα έδωσε γι αυτό το αποτέλεσμα παρά για το αν είναι φυσικά. Θα στο πούμε απλά… δεν είναι! Για να μην σου μείνει η απορία του γιατί συμβαίνει αυτό, θα σου πούμε ότι η φυσική τάση του στήθους είναι να είναι πληρέστερο στο κάτω μέρος ενώ τα εμφυτεύματα είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα με σιλικόνη ή φυσιολογικό ορό από πάνω προς τα κάτω, δημιουργώντας ένα απόλυτα στρογγυλό σχήμα.

Έχει ουλές.

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια! Για να μπει το εμφύτευμα χρειάζεται να δημιουργηθεί κάποια είσοδος. Αυτό γίνεται συνήθως κάνοντας μία τομή γύρω από τη θηλή ή στο κάτω μέρος του στήθους (υπάρχουν και άλλοι τρόποι αλλά αυτοί οι δύο είναι οι πιο διαδεδομένοι!). Αυτό όπως καταλαβαίνεις αφήνει σημάδι! Αν το στήθος είναι φυσικό οι ουλές θα λείπουν! Το χουμε;

Μπορεί να ακούσεις κίνηση υγρών!

Ίσως χρειαστείς βιονικά αυτιά (ή απλά ένα ήσυχο δωμάτιο) για αυτό, αλλά εδώ είναι ένα σημάδι που πρακτικά θα το ακούσεις αντί να το δεις! Οι γυναίκες στις οποίες έχουν τοποθετηθεί εμφυτεύματα με φυσιολογικό ορό, μπορεί κάποιες στιγμές να έχουν το δικό τους μουσικό χαλί! Δεν είπαμε ότι θα ακούσεις ανταριασμένα κύματα να χτυπάνε με λύσσα τους κυματοθραύστες αλλά ένας μικρός διακριτικός ήχος υγρού σε κίνηση θα ακουστεί! Αυτό συμβαίνει τις περιπτώσεις που τα εμφυτεύματα δεν έχουν γεμίσει 100% με τον ορό και έχει δημιουργηθεί ένα μικρό κενό αέρος. Μάντεψε… το φυσικό στήθος δεν έχει τέτοια προβλήματα!

Τελικά όμως δεν μας είπες… εσύ τι προτιμάς φυσικό ή σιλικονάτο στήθος;