Μπορεί να είσαι η γυναίκα φωτιά, μπορεί να κάνεις όλο το κάμα σούτρα στο κρεβάτι, μπορεί να μπορείς να δεθείς κόμπος στο κρεβάτι και να απογειώνεις τον σύντροφο σου χωρίς καν να τον ακουμπήσεις! Μπορεί τα μπαλκόνια σου να είναι βεράντες και η πίσω κίνηση σου να βάζει κάτω την Jennifer Lopez. Ο καλός σου όμως δεν παίζει να σταματήσει να βλέπει τσόντες. Συγγνώμη, αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια! Εσύ, από την άλλη πλευρά, δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί βλέπουν τσόντες οι άνδρες. Μάθε τους 5 βασικότερους λόγους!

Είναι πιο ασφαλές από το να κάνεις σεξ με αγνώστους.

Αυτό το επιχείρημα έχει σχέση με τους άνδρες που είναι single, ελπίζουμε τουλάχιστον! Το να κάνει, λοιπόν, σεξ ένας άνδρας με μία άγνωστη, μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα, από σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες μέχρι να πέσει στα χέρια μίας τρελής, η οποία θα νομίζει πως έχουν σχέση και θα του κολλήσει για πάντα! Οπότε, στη περίπτωση που το συναισθηματικό κομμάτι δεν τους αφορά, οι τσόντες είναι η πιο ασφαλείς επιλογή! Ο αυνανισμός με τις τσόντες είναι απλός. Βλέπεις, φαντάζεσαι και όλα τα άλλα έρχονται φυσικά! Δεν υπάρχει άγχος, φόβος για τις επιδόσεις και η απορία ποιος πρέπει να πάρει τηλέφωνο τον άλλον την επόμενη μέρα!

Τους «ανάβουν» τα οπτικά ερεθίσματα.

Οι άνδρες λατρεύουν να παρακολουθούν. Βασικά για να το θέσουμε ορθά, λατρεύουν να βλέπουν, όχι μόνο τσόντες αλλά και κατά τη διάρκεια του σεξ με τη σύντροφο τους. Κατά τη διάρκεια του σεξ πολλές φορές φαντάζονται πως φαίνεται αυτό που κάνουν από την οπτική γωνία ενός τρίτου, με τις τσόντες δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν φαντασία.

Ζουν –νοερά- τη ζωή που θα ήθελαν να ζουν!

Σεξ στη παραλία, σεξ στο γραφείο, σεξ στο γραφείο με το αφεντικό χωρίς τον φόβο της απόλυσης (γι αυτό το θέμα σου έχει μιλήσει και ο Κώστας), σεξ σ ένα φουτουριστικό διαστημικό λεωφορείο, σεξ με τέσσερα super καυτά μοντέλα. Ανεξάρτητα από το σενάριο, οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς στις τσόντες φαίνεται να γνωρίζουν ακριβώς τι κάνουν. Οι άνδρες εντυπωσιάζονται με όλα αυτά και αφού δεν μπορούν να τα κάνουν αυτοί, αρκούνται στο να τα βλέπουν!

Μπορούν να είναι όσο εγωιστές θέλουν

Ότι και να λέμε, η πλειοψηφία των ανδρών θέλει να ευχαριστήσει την σύντροφο του. Απολαμβάνουν όταν καταφέρνουν να την φτάσουν σε οργασμό σχεδόν όσο λατρεύουν το να φτάνουν οι ίδιοι! Αυτό πρακτικά, σημαίνει ότι πρέπει να συγκεντρωθούν και να προσπαθήσουν αρκετά, πολλές φορές βάζοντας τον εαυτό τους σε δεύτερη μοίρα! Όταν βλέπουν τσόντα όμως, δεν έχουν να σκεφτούν τίποτα άλλο παρά μόνο τον εαυτό τους!