Πόσο μπορεί ένας άντρας να «παίξει μαζί σου»,  για να σε κερδίσει; Έχεις σκεφτεί ποτέ, τι μπορεί να κάνει για να σε ρίξει, όχι απαραιτήτως στο κρεβάτι, απλά και μόνο για να μπορέσει να σε ξαναδεί και να σε γνωρίσει καλύτερα; Βεβαίως, ούτε οι γυναίκες είναι τελείως αθώες, και αυτές έχουν τα κόλπα τους για να ρίξουν το επίδοξο θύμα τους, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!

Ενώ, οι γυναίκες, κάνουν τα πάντα, για να δείχνουν χαμογελαστές και ευδιάθετες, οι άντρες, από τη δική τους πλευρά χρησιμοποιούν τη μελαγχολία η οποία όπως φαίνεται από έρευνες πιάνει!  Η επίκληση στο συναίσθημα που κάνουν μέσα από το μελαγχολικό ύφος και τον μυστηριώδες τρόπο ζωής μαγνητίζει τις γυναικες και τους κάνει να φαίνονται πιο ελκυστικοί! Αυτό, απέδειξε έρευνα, του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου British Columbia, η οποία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό: «Emotion» του Αμερικανικού Ψυχολογικού Συλλόγου.

Η έρευνα είχε ως εξής: Οι επιστήμονες, έδωσαν στις 1000 γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα, φωτογραφίες που απεικονίζονταν, άντρες σε διάφορες ψυχολογικές καταστάσεις και τους ζήτησαν να τις βαθμολογήσουν, με βάση τη σεξουαλική τους γοητεία. Οι συμμετέχουες, σε ποσοστό 57% επέλεξαν ως πιο συμπαθείς και ερωτεύσιμους,  τους μελαγχολικούς!

Δείχνοντας, λοιπόν, μια μελαγχολία στο βλέμμα (γιατί όπως φαίνεται ξέρουν καλά τι θέλουν οι γυναίκες), οι άνδρες πλέκουν ένα σενάριο μυστηρίου, γύρω από τον εαυτό τους και έτσι τραβούν την προσοχή!

Συμπέρασμα!

Άρα, αγαπημένη αναγνώστρια, το συμπέρασμα είναι ότι χωρίς να το ξέρεις παίζεις το ρόλο της μητέρας Τερέζας και μπαίνεις στη διαδικασία να του απαλύνεις τον πόνο και να του προσφέρεις χαρά. Καλά να πάθεις που γίνεσαι θύμα! Όπως είπαμε παραπάνω αυτά κάνει για να σε ρίξει  και εσύ πέφτεις!