Στην αναζήτηση του Mr.Perfect βάζουμε ως αρχικό στοιχείο που ψάχνουμε την ομορφιά , αλλά στο τέλος βλέπουμε ότι ίσως αυτό να μην ουσιαστικό για να κρατήσει την σχέση μας ή ακόμα και το πάθος μας ζωντανό.

Ναι, αυτή είναι η πραγματικότητα, γυναίκες και άντρες αποζητούν να βρουν το σύντροφό τους με αρχικό γνώμονα την εξωτερική ομορφιά και όχι την εσωτερική και στο τέλος καταλήγουν να πέφτουν στο κενό και να μένουν πάλι single.

Τι λένε, όμως, οι έρευνες για την ομορφιά;

Η εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά του προσώπου μπορούν να μας κάνουν το πρώτο κλικ αλλά για να κρατηθεί μια σχέση και να εξελιχθεί σε κάτι πιο γόνιμο και πιο σοβαρό υπάρχουν και άλλα χαρακτηριστικά που πρέπει να ψάξουμε!

Σύμφωνα με έρευνα του καναλιού CNN, το 67% των γυναικών αλλά και τον ανδρών θέλουν το ταίρι τους όμορφο και σέξι. Στην συνέχεια, όμως, το 38% απογοητεύεται και έτσι αποφασίζει να κάνει λίγο σκόντο στα στάνταρ του. Έτσι, το ποσοστό μειώνεται και κλίνει πιο πολύ προς τη συνεννόηση και την βαθύτερη επικοινωνία. Το 78% διαλέγει σύντροφο με κοινά θέλω και πιστεύω και δέχεται να μην είναι τόσο πανέμορφος όσο ήθελε στην αρχή!

Συμβουλή!

Η ομορφιά με το χρόνο φθείρεται για αυτό προτίμησε αυτόν που θα σου κρατάει το χέρι στα δύσκολο και όχι αυτόν που θα ήθελες απλά να βλέπεις δίπλα σου και να λες ότι είναι ένας μικρός Θεός.