Πριν λίγο καιρό έφερες στον κόσμο το πρώτο σου τέκνο και όταν το ακούς να κλαίει τρέχεις να δεις τι μπορεί να χρειάζεται. Αναρωτιέσαι τι άραγε να θέλει το μωράκι σου, μήπως πείνασε ή απλά του έλειψε η μανούλα του και τη φωνάζει; Σκέφτηκες ποτέ, ότι το παιδί σου κλαίει για να μην κάνεις σεξ; Πως μπορεί να το κάνει, γιατί σε θέλει μόνο για πάρτη του και έτσι για να σου κρατήσει την προσοχή και να μην σε αφήσει να του κάνεις αδερφάκι…. Κλαίει;

Άκου λοιπόν το εξής γιατί υπάρχει και αυτό το σενάριο. Σύμφωνα λοιπόν με μια θεωρία του γιατρού Ντείβιντ Χέιγκ, η οποία παρουσιάστηκε στην επιθεώρηση Evolution, Medicine and Public Health, πολλές φορές τα μωρά προσπαθούν να αποτρέψουν μια νέα εγκυμοσύνη έτσι ώστε να έχουν τη μαμά και το μπαμπά μόνο αυτά.  Έτσι κατά τη διάρκεια της νύχτας που μυρίζονται τις πονηρές τους προθέσεις, κάνουν τα πάντα για να τους φρενάρουν.

Βέβαια, δεν έχουμε κάποιον επίσημο τρόπο να επιβεβαιώσουμε αυτή τη θεωρία, αλλά σκέψου αν αυτό ισχύει τι μπορεί να καταστρώσει ακόμα και το μυαλό ενός βρέφους για να πετύχει τους σκοπούς του.