Γνωρίζεις όλες εκείνες τις συμβουλές των «ειδικών» για τις σχέσεις για το πώς να τον κάνεις να σε ερωτευτεί και να κάνεις μια υγιή σχέση με τον άντρα που είσαι ερωτευμένη. Ξέχνα τα όλα και διάβασε προσεκτικά το παρακάτω κείμενο που αποτελεί μια νέα και τελείως διαφορετική προσέγγιση για το πώς να τα καταφέρεις και να μην είσαι η «άλλη μια» που πέρασε από το κρεβάτι του.

Τα ευρήματα μιας νέας μελέτης που δημοσιεύτηκε πρόσφατα, έδειξε πως οι άντρες πλέον έλκονται περισσότερο από μια γυναίκα που θα «λυθεί» από την αρχή και θα κάτσει να ακούσει τι έχει να της πει ο άλλος, παρά από γυναίκες που θέλουν να το παίξουν άνετες και κουλ προσπαθώντας να εντυπωσιάσουν από την αρχή. Μάλιστα, η συμπεριφορά των γυναικών στο πρώτο ραντεβού σχετίστηκε και με τη σεξουαλική διέγερση του άντρα με παρόμοια αποτελέσματα.

Τι σημαίνει αυτό; Η σεξουαλική επιθυμία ευδοκιμεί στην οικειότητα και η αρχική αυτή αίσθηση μπορεί και να μείνει και να αναπτυχθεί και με την πάροδο του χρόνου, μέσα σε μια σχέση. Αντί λοιπόν να ανησυχείς για το πώς θα εντυπωσιάσεις τον άλλον, κάτσε και άκουσε αυτά που έχει να σου πει δείχνοντας ενδιαφέρον, ακόμα κι αν δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάει. Δεν είπαμε να σου αρχίσει τα αθλητικά από το πρώτο ραντεβού, αλλά άκου προσεκτικά τι λέει ακόμα κι αν είναι πράγματα για τη δουλειά του.

Σύμφωνα με τη μελέτη, η έμφαση στη συμμετοχή σε μια αμοιβαία συνομιλία, δηλαδή να έχουμε ανοιχτό το μυαλό μας για τα λεγόμενά του, θα τον κάνουν να αισθανθεί άνετα και θα δεις τα αποτελέσματα άμεσα.  Από την άλλη πλευρά η μελέτη έδειξε πως δεν ισχύει το αντίστροφο σε ένα ζευγάρι. Δηλαδή οι γυναίκες δεν έλκονταν περισσότερο από τους άντρες που άκουγαν με προσοχή αυτά που τους έλεγαν και έδιναν μεγάλη βαρύτητα. Ακολούθα λοιπόν τη συγκεκριμένη συμβουλή και θα τον κάνεις να σε ερωτευτεί από το πρώτο ραντεβού.