Όχι, δεν υπάρχει κάτι που ν’ απειλεί το Netflix, όμως, η Apple έχει σκοπό να το δημιουργήσει!

Η Apple φτιάχνει το νέο Netflix και μάλιστα έκανε η ίδια αναφορά στο θέμα. Στα άμεσα σχέδιά της φαίνεται πως είναι η δημιουργία μιας καινούριας streaming υπηρεσίας ενώ τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν πως έχει ήδη κλείσει μερικές συμφωνίες.

Ωστόσο, διαβάζουμε πως η υπηρεσία δεν θα είναι διαθέσιμη για αρκετούς μήνες ακόμα. Σύμφωνα με αναφορές, πιθανότατα η υπηρεσία να είναι συνδρομητική και να παρέχεται στο ίδιο πακέτο μαζί με την πρόσβαση στο Apple Music και News.

Σημειώνεται πως το Apple Music είναι εδώ και καιρό είναι διαθέσιμο σ’ όσους έχουν iOS συσκευές ενώ πολύ σύντομα θα το δουν και οι χρήστες macOS.

Σε λίγο καιρό επίσης αναμένουμε την ενσωμάτωση του Texture, το οποίο για πολλούς είναι το «Netflix των περιοδικών», στο News app.

Η πρώτη εικόνα που έχουμε, λοιπόν, για τη νέα υπηρεσία streaming της Apple είναι ότι θα πρόκειται πιθανότατα για μια συνδρομητική υπηρεσία, η οποία, όμως, θ’ αποτελείται από επιμέρους υπηρεσίες καθώς δεν διαθέτει ήδη ευρεία γκάμα ταινιών και σειρών.

Info!

Το Netflix εισήλθε στη βιομηχανία παραγωγής περιεχομένου το 2013, ξεκινώντας από την πρώτη του σειρά, House of Cards. Έχει επεκτείνει σημαντικά την παραγωγή ταινιών και τηλεοπτικών σειρών από τότε, προσφέροντας περιεχόμενο με την επωνυμία “Netflix Original” μέσω της online βιβλιοθήκης ταινιών και τηλεόρασης. Το Netflix κυκλοφόρησε περίπου 126 πρωτότυπες σειρές ή ταινίες το 2016, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο δίκτυο ή καλωδιακό κανάλι.

Διαβάστε ακόμα:

To Netflix έχει χιούμορ! Και το απέδειξε ξανά (Photo)