Ξέχνα τις αναρτήσεις στο Facebook όπως τις ήξερες! Έρχεται το “Swipeable” News Feed!

LIKE US ON FACEBOOK

Οι αναρτήσεις στο Facebook αλλάζουν και όσο αλλάζουν μοιάζουν με το Instagram. Γιατί… για να πέτυχε στο Instagram, γιατί να μην πετύχει και στο Facebook, μπορεί να σκέφτεται ο φίλος μας ο Μαρκ.

Μήπως επειδή επεξεργάζεται updates στα social media -συμπεριλαμβανομένου και τις αναρτήσεις στο Facebook- “πέφτουν” κάθε τρεις λίγο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκουν στον Μαρκ Ζούκερμπεργκ; Ποιος ξέρει…

Πάντως, το νέο News Feed στο Facebook μάλλον αξίζει τον κόπο και κάνει την πλατφόρμα λίγο πιο ενδιαφέρουσα.

Καθώς, λοιπόν, το Facebook κοιτάζει να εξελίσσεται σύμφωνα με τις κινήσεις των χρηστών και να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις για κάτι καινούργιο, πειραματίζεται με μια νέα διάταξη στις αναρτήσεις, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να “πηδούν” από τη μια ανάρτηση στην άλλη απλώς πατώντας πάνω στην οθόνη.

Όπως ακριβώς δηλαδή, κάνουμε στα Stories, το ίδιο θα μπορούμε να κάνουμε και με τις αναρτήσεις. Δεν θα χρειάζεται να scrollαρουμε προς τα κάτω το news Feed μας αλλά με ένα tap θα τα βλέπουμε όλα, το ένα μετά το άλλο.

Τις αποκαλύψεις έκανε για ακόμη μια φορά η Jane Manchun Wong μέσω Twitter!

Όπως βλέπουμε και από το video, αφού ένας χρήστης πατήσει πάνω στο πρώτο post, στη συνέχεια μπορεί να σύρει με το δάχτυλό του και να μετακινηθεί και στο υπόλοιπο περιεχόμενο του feed του. Ουσιαστικά θα έχουμε όλες τις αναρτήσεις με τη μορφή Stories. Αλλά πολύ περισσότερο, θα μπορείς να αντιδράς σε αυτές ή να αφήνεις και το δικό σου σχόλιο, όπως θα έκανες στο κανονικό News Feed.

Απ΄την άλλη, ίσως συγχωνεύσει τις αναρτήσεις με τα Stories σε ένα stream. Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία παρακάτω, από τη μια έχουμε μια ανάρτηση και μόλις πατήσεις για να δεις το επόμενο, εμφανίζεται ένα story.

Ελπίζουμε μόνο να μη… χαθούμε με όλα αυτά και να βλέπουμε τελικά αυτά που θέλουμε.

Το Facebook επιβεβαίωσε αυτές τις αλλαγές, αλλά όπως είπε είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο, καθώς απαιτείται περισσότερη έρευνα προτού γίνουν διαθέσιμα στους χρήστες.

Διαβάστε επίσης:

Διαγράφεται το Messenger app για όλους μας!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved