Ξέχνα τα emojis στο Facebook! Αυτά τα εικονίδια παίρνουν τη θέση τους!

LIKE US ON FACEBOOK

Τέλος τα emojis στο Facebook; Δύσκολα θα αποχωριστούμε τις αγαπημένες μας «αντιδράσεις» που τα λένε όλα χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε εμείς κάποιο σχόλιο… αλλά τι νέο προστίθεται;

Τα emojis στο Facebook θα έχουν πάντα την πρώτη θέση στην καρδιά μας και αυτό νιώθουμε την ανάγκη να το ξεκαθαρίσουμε! Αλλά τώρα το Facebook λανσάρει τη δική του ποικιλία από Bitmoji – τα οποία ονομάζονται Facebook Avatars- και θα δίνουν στους χρήστες μια διαφορετική, cartoon ταυτότητα για αν μπορούν αν τη χρησιμοποιούν σε μια σειρά από stickers και tools στο Facebook και το Messenger.

emojis στο Facebook

Η διαδικασία για να φτιάξεις το δικό σου Facebook Avatar είναι απλή – όταν θα γίνει διαθέσιμη για όλους τους χρήστες- θα δεις ένα διαφορετικό smiley face εικονίδιο στο παραθυράκι που μπορείς να σχολιάσεις ή στο Messenger sticker που επιλέγεις. Πατάς πάνω σε αυτό το εικονίδιο και χτίζεις το Avatar που θέλεις!

Θα υπάρχουν 18 διαφορετικές κατηγορίες για την προσωπικότητά σου, συμπεριλαμβανομένων των ρούχων, μαλλιών, χαρακτηριστικών του προσώπου. Δεν υπάρχει ακόμη επιλογή να σκανάρεις μια πραγματική εικόνα και το σύστημα να σου δώσει μια παρόμοια, αλλά το Facebook εξετάζει και κάτι ακόμα.

emojis στο Facebook

Το δημοφιλές app εργάζεται πάνω σε ένα εντελώς ρεαλιστικό -και λίγο creepy θα λέγαμε εμείς- avatars για VR, αλλά οι δύο λειτουργίες είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους.

Όπως βλέπουμε, τα νέα avatars μοιάζουν πολύ στους χαρακτήρες Bitmoji και το Facebook δεν το κρύβει… άλλωστε μας έχει συνηθίσει σε αυτές τις μικρές ή μεγάλες αντιγραφές! Έχει αντιγράψει λίγο το Snapchat, το Pinterest, το Instagram που είναι και δικό του «παιδί».

Πάντως, κάτι μας λέει πως μόλις αυτή η νέα δυνατότητα είναι διαθέσιμη σε όλους, όλοι θα φτιάξουν τον… άλλον τους εαυτό!

Διαβάστε επίσης:

Το Facebook διαγράφει όλα τα fake accounts κι αυτή είναι η απόδειξη

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved