Τώρα, μπορείς να αποκτήσεις το δικό σου avatar στο Facebook και το Messenger! Η διαδικασία είναι απλή και μπορείς κι εσύ να έχεις τον εαυτό σου με καρτουνίστικη μορφή.

Το Facebook λάνσαρε μια νέα εκδοχή για το bitmoji, δηλαδή τα προσωποιημένα avatars, που μπορούν να φτιάχνουν οι χρήστες.

Στόχος; Να δοθεί μια παιχνιδιάρικη πνοή στο social media και να επιστρέψει η νεολαία στο Facebook, που φαίνεται πως ξεκάθαρα προτιμά πλέον το Instagram, το TikTok και το Snapchat.

Τα avatars στο social media μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, αλλά και να αλληλεπιδράσεις με τους φίλους σου σε comments. Στο Messenger, μπορείς απλά να απαντήσεις με το avatar σου, χωρίς να πεις τίποτα άλλο!

Βήμα- βήμα πώς θα φτιάξεις το δικό σου avatar

  • Στο Facebook για να φτιάξεις το avatar σου, πατάς στις τρεις τελείες δεξιά μέσα στο app, πατάς “See More” και επιλέγεις “Avatars”.Δες τα βήματα:

avatar στο Facebook

avatar στο Facebook

avatar στο Facebook

  • Για να φτιάξεις ή να επεξεργαστείς το avatar σου στo Messenger, θα πρέπει να πας στο smiley face εικονίδιο και να κλικάρεις το tab με τα αυτοκόλλητα. Στη συνέχεια κλίκαρε το “Create Your Avatar”.
  • Ένας ακόμα τρόπος να φτιάξεις το avatar είναι να πατήσεις πάνω στο avatar που έκανε share ένας φίλος σου στο Facebook.

Δες ακόμα:

To καινούργιο reaction που εμφανίστηκε στο Facebook