Τώρα το Google Maps δεν σου δείχνει απλώς τον δρόμο, σε πάει στα καλύτερα!

LIKE US ON FACEBOOK

Όλοι λίγο πολύ χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας το Google Maps, είτε για να βρούμε εκείνο το βιβλιοπωλείο για να πάρουμε τα συγγράμματα για τη σχολή, είτε για να βρούμε εκείνο το νέο εστιατόριο που άνοιξε και μας συνέστησαν να πάμε. Το νέο χαρακτηριστικό του Google Maps θα σου αρέσει πολύ!

Υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίζει όλους τους δρόμους, όλα τα καταστήματα και να μην έχει πέσει στην ανάγκη του…Google Maps; Δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε! Και το νέο χαρακτηριστικό του Google Maps πραγματικά θα σου λύσει τα χέρια.

Τι κάνει το νέο χαρακτηριστικό του Google Maps; Σου επιτρέπει να φτιάξεις μια μικρή λίστα με εστιατόρια ή άλλους προορισμούς που θέλεις, την οποία λίστα κοινοποιείς στους φίλους σου και αυτοί μπορούν να ψηφίσουν.

Αντί δηλαδή, να στέλνεις μηνύματα στον έναν φίλο και μετά στον άλλον για να σου πουν τη γνώμη τους, μπορείς πολύ απλά να κοινοποιείς τη λίστα και να ψηφίζουν απευθείας.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το νέο χαρακτηριστικό πατώντας παρατεταμένα κάθε τοποθεσία, για να φτιάξεις μια λίστα επιλογών, την οποία στη συνέχεια θα μπορείς να μοιράσεις με τους φίλους που θα έχεις ο ίδιος προσκαλέσει.

Η ομάδα που έχεις επιλέξει θα έχει τη δυνατότητα να δει τις σχετικές τοποθεσίες κάθε προορισμού και να ψηφίσει θετικά ή αρνητικά. Το Google θα κρατά τη βαθμολογία, ενώ οι φίλοι σου θα μπορούν να κάνουν και τις δικές τους προτάσεις.

Το Google Maps προχωρά σε μια σειρά από αλλαγές, προσθέτει και αφαιρεί χαρακτηριστικά για να το κάνει πιο εύχρηστο και λειτουργικό και εμάς αυτές οι αλλαγές μας αρέσουν πολύ!

Ακόμα να τσεκάρεις το νέο χαρακτηριστικό του Google Maps;

Διάβασε αναλυτικά όλες τις αλλαγές:

Οι αλλαγές που έρχονται στο Google Maps και μάλλον θα σου αρέσουν πολύ

Photo:BRITTANY HERBERT/MASHABLE

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved