Το WhatsApp αλλάζει για πάντα και αυτές οι αλλαγές που μόλις ανακοινώθηκαν μας έφτιαξαν λίγο τη μέρα. Σε τι αλλαγές προχωρά η εφαρμογή;

Πλέον, μάλλον δεν θα χρειάζεται να έχουμε τόσα πολλά social media (Facebook, Viber, Instagram, Messenger, Whatsapp), αλλά μπορείς να επιλέξεις ένα αναλόγως τις ανάγκες σου και τη χρήση που κάνεις. Το WhatsApp αλλάζει, μπαίνει ξανά στον ανταγωνισμό και θα σε κάνει να διαγράψεις πολλά app που απλώς πιάνουν χώρο στο κινητό σου.

Το WhatsApp αλλάζει και πλέον σου επιτρέπει να κάνεις βιντεοκλήσεις με περισσότερα από ένα άτομα. Το είδαμε στο Instagram πρόσφατα και τώρα και το WhatsApp μπαίνει στο “παιχνίδι”!

Το νέο χαρακτηριστικό είναι ήδη διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο τόσο για iOS όσο και για Android. Το group calling υποστηρίζει μέχρι και 4 άτομα, ανεξαρτήτως από το πού βρίσκονται τα άτομα αυτά. Ναι, σε φέρνει πιο κοντά με τους άλλους και μπορείς να μιλήσεις με άλλους 3 φίλους σου ταυτόχρονα και να πείτε τα νέα σας.

Η εταιρία ανέφερε πως οι κλήσεις θα είναι κρυπτογραφημένες όπως συμβαίνει και με όλες οι συζητήσεις στην εφαρμογή.

Νωρίτερα, μέσα σε αυτόν τον χρόνο ανακοίνωσε ότι έχει 1,5 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως, οπότε το νέο αυτό χαροποίησε πολλούς χρήστες! Το WhatsApp ξεκίνησε για πρώτη φορά το video chatting το 2016 και το voice calling το 2014 και τώρα οι χρήστες ξοδεύουν συνολικά 2 δις. λεπτά την ημέρα μιλώντας στο τηλέφωνο!

Διαβάστε επίσης:

Facebook και Instagram γίνονται ένα! Τι αλλάζει;