Το share location στο Google Maps είναι πιο εύκολο από ποτέ!

LIKE US ON FACEBOOK

Πόσες φορές έχεις φτάσει σε ένα μέρος και προσπαθείς να εξηγήσεις στον άλλον που ακριβώς βρίσκεσαι; Και πόσες φορές τα έχεις καταφέρει; Το χαρακτηριστικό του Google Maps σου λύνει απλώς τα χέρια!

To Google Maps είναι τέλειο γιατί σε βοηθά να βρεις έναν δρόμο που ψάχνεις ή να βρεις ακόμη και το αμάξι σου, αλλά το app επίσης σε βοηθά να βρεις κάποιον που ψάχνεις ή να σε βρουν! Αυτό το χαρακτηριστικό του Google Maps κάνει θαύματα!

Συγκεκριμένα, το να μοιράζεσαι ακριβώς που είσαι σε real time είναι κάτι σωτήριο που προσφέρει το Google Maps. Δεν χρειάζεται να είσαι στάσιμος αλλά ακόμη κι αν κινείσαι , οι άλλοι μπορούν να βλέπουν με ακρίβεια που είσαι.

Και το καλύτερο; Είναι απίστευτα απλό για να το κάνεις!

Πώς να κάνεις share location σε πραγματικό χρόνο;

  • Άνοιξε το Maps app στο iOS ή στο Android.
  • Πάρα πάνω στη μπλε τελεία στην οποία φαίνεται η τοποθεσία όπου βρίσκεσαι. Στη συνέχεια πάτα “Share location” από το μενού που εμφανίζεται.
  • Αν θέλεις να μοιραστείς την τοποθεσία σου για συγκεκριμένο χρόνο, τότε μπορείς να επιλέξεις “για μια ώρα” και στη συνέχεια μπορείς να αυξήσεις ή να μειώσεις την ώρα όσο θες πατώντας το “-” και το “+”.
    χαρακτηριστικό το Google Maps
  • Στο Android επέλεξε το πρόσωπο με το οποίο θέλεις να μοιραστείς την τοποθεσία σου μέσα από τις επαφές σου ή μπορείς απλώς να κάνεις copy το link και να το μοιραστείς οπουδήποτε.χαρακτηριστικό το Google Maps
  • Στο iPhone, πάτα “Επιλογή προσώπων” για να επιλέξεις ένα πρόσωπο από τις επαφές σου και στη συνέχεια επέλεξε το “Μήνυμα” για να στείλεις ιδιωτικά το link.
  • Και στο άλλο πρόσωπο θα έρθει η ειδοποίηση ότι έκανες share location.
  • Αν θέλεις χειροκίνητα να σταματήσεις το share location τότε άνοιξε το Map app και ψάξε για το “Sharing your location” στο κάτω μέρος της οθόνης. Πατάς “x” και σου δείχνει πόση ώρα μοιραζόσουν την τοποθεσία σου.χαρακτηριστικό στο Google Maps

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και αυτό το χαρακτηριστικό στο Google Maps απλά το αγαπήσαμε!

Διαβάστε επίσης:

Έχει κίνηση στους δρόμους; Το νέο χαρακτηριστικό της Google που θα αγαπήσεις!

Photo: unsplash
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved