Το νέο sticker στα Instagram stories που δεν μοιάζει με κανένα άλλο

LIKE US ON FACEBOOK

Το Instagram ετοιμάζει ένα νέο sticker στα Instagram stories, το οποίο θα έχει ως στόχο να κάνει πιο εύκολη τη συμμετοχή στα events μέσω των stories.

Η social media expert Jane Manchun Wong ανακάλυψε για ακόμα μια φορά το νέο sticker στα Instagram stories, το οποίο λέγεται “Invites” και θα βοηθά όσους δημιουργούν events να προσθέτουν λεπτομέρειες της εκδήλωσης, όπως τίτλο, ημερομηνία και μέρος, και στη συνέχεια να τις συμπεριλαμβάνουν στο story τους μέσω του νέου sticker.

Απ’ την άλλη, οι χρήστες θα μπορούν -πατώντας το sticker- να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την εκδήλωση, να απαντήσουν είτε ότι θα δώσουν το παρών είτε όχι, αλλά και να κάνουν share το event.

sticker στα Instagram stories

Φυσικά, το μεγαλύτερο όφελος απ’ το νέο sticker στα Instagram stories είναι για τα brands. Για παράδειγμα, θα μπορούσαν να ξεκινήσουν να μοιράζονται αποκλειστικά events για τους followers τους, κάτι το οποίο θα δίνει έναν ακόμα λόγο στους χρήστες να επισκέπτονται το προφίλ της εταιρείας. Παράλληλα, κάθε brand θα μπορούσε να δημιουργήσει μια λίστα με close friends των top fans, και να μοιράζεται μαζί τους αποκλειστικές εκδηλώσεις, που απευθύνονται μόνο σ’ αυτούς.

Την ίδια στιγμή, το συγκεκριμένο sticker μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλους σκοπούς, όπως για το λανσάρισμα νέων προϊόντων, webminars, αλλά και live Q&A συζητήσεις.

Πρόκειται για έναν νέο τρόπο χρήσης των Instagram stories, που δημιουργεί νέους δεσμούς μεταξύ των brands και των followers κι εμείς ανυπομονούμε να λανσαριστεί κι επίσημα για να το δοκιμάσουμε!

Φυσικά, προς το παρόν το Instagram δεν έχει αποκαλύψει τίποτα από μεριάς του, αλλά η Wong δεν πέφτει ποτέ έξω στα νέα χαρακτηριστικά που αποκαλύπτει!

Δες ακόμα:

Το νέο feature του Instagram που μας κρατάει ασφαλείς

Photo: Pexels/Tracy Le Blanc
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved