Το νέο λογισμικό της Apple φέρνει πολλές εκπλήξεις!

LIKE US ON FACEBOOK

Την Dark Mode αναμένεται να λανσάρει η Apple στα προϊόντα της, με τις πρώτες αντιδράσεις των χρηστών iPhone και iPad να είναι πολύ θετικές.

Το νέο λογισμικό της Apple, που θα δώσει ουκ ολίγες δυνατότητες στις συσκευές της εταιρείας, ονομάζεται iOS 13. Προβλέπεται από τους υπεύθυνους να κάνει την εμφάνισή του στις αρχές του Σεπτεμβρίου.

Πιο αναλυτικά, πληροφορίες του 9to5mac.com που ειδικεύεται σε σχετικά θέματα, που αφορούν την Apple, κάνουν λόγο για ένα λογισμικό «goth-friendly», δηλαδή με μεγαλύτερη έμφαση στο μαύρο χρώμα και γενικά στις πιο σκούρες αποχρώσεις.

Ένα ακόμα γνώρισμα που θα προσδώσει το iOS 13 στις συσκευές iPhone και iPad είναι η δυνατότητα του multitasking screen. Το χαρακτηριστικό αυτό θα επιτρέπει από την κάθε συσκευή της εταιρείας να γίνεται παράλληλη παρουσίαση δύο ή παραπάνω «παραθύρων» και όλο αυτό με ένα απλό άγγιγμα στην οθόνη της εκάστοτε συσκευής.

Παράλληλα με τις παραπάνω ενέργειες, με τον ερχομό του το νέο λογισμικό της Apple θα κάνει απαραίτητες ενημερώσεις σε πολλά applications που κατά καιρούς έχουν δυσαρεστήσει πολύ τους φίλους της Apple. Ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι η εφαρμογή Safari – το αντίστοιχο Chrome στα Android –  η οποία αναμφίβολα θα είναι η πρώτη που θα δεχθεί μεγάλη επεξεργασία από τη στιγμή που θα λανσαριστεί το καινούριο λογισμικό της Apple.

Τέλος, από τον επόμενο Σεπτέμβρη και μετά θα υπάρξουν μικροβελτιώσεις και σε άλλους τομείς όπως η ένταση των ηχείων, αλλά και η ανανέωση των ήδη υπαρχόντων ήχων.

Η αναβάθμιση αυτή έχει αντιμετωπισθεί με καλό μάτι από τους εκατομμύρια fans της εταιρείας Apple που αναμένουν διακαώς την κυκλοφορία του νέου λογισμικού.

Διαβάστε επίσης:

H Apple ετοιμάζει το δικό της Netflix που δεν θα έχει διαφημίσεις
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved