Με τους περισσότερους ανθρώπους να στρέφονται πλέον προς το Pinterest για να πάρουν έμπνευση τώρα που είναι σπίτι λόγω του κορονοϊού, η εταιρεία ξεκινά μια νέα λειτουργία με τίτλο ‘Today’, η οποία παρουσιάζει τις τελευταίες τάσεις ιδεών από όλο το δίκτυό της. Το νέο χαρακτηριστικό του Pinterest θα μας δίνει καθημερινά έμπνευση για το τι παίζει στον κόσμο!

Όπως εξηγεί το Pinterest για το νέο του χαρακτηριστικό:

Απλά κάνεις κλικ στο” Σήμερα “στο πάνω μέρος της ροής σου απ’ την εφαρμογή για νέες ιδέες κάθε μέρα, οι προτάσεις θα περιλαμβάνουν μια ποικιλία θεμάτων και θα ξεκινήσουμε με ιδέες επιμελημένες από την ομάδα του Pinterest και στο μέλλον θα περιλαμβάνει και ιδέες από guest editors

Το νέο χαρακτηριστικό του Pinterest περιλαμβάνει επίσης πληροφορίες και για την πανδημία του COVID-19 με συμβουλές και οδηγίες απ’ τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Το νέο χαρακτηριστικό του Pinterest:

Το focus, ωστόσο, θα δίνεται σε ό,τι είναι trend στο περιεχόμενο της πλατφόρμας, ενώ φυσικά στο tab “For You”, ό,τι βλέπεις θα παραμείνει προσαρμοσμένο στις προσωπικές σου προτιμήσεις, με βάση το περιεχόμενο που έχεις επισκεφτεί στο παρελθόν, ενώ το “Today” θα δείχνει κυρίως πιο γενικές ιδέες που είναι στα trends.

Όπως λέει χαρακτηριστικά το Pinterest για το “Today”:

Καθώς οι άνθρωποι προσαρμόζονται σε μια νέα πραγματικότητα, επισκέπτονται το Pinterest για να συνεχίσουν να παίρνουν έμπνευση. Στην πραγματικότητα, κατά το τελευταίο Σαββατοκύριακο, είδαμε ένα νέο ρεκόρ σε saves και αναζητήσεις στην πλατφόρμα από οποιοδήποτε άλλο Σαββατοκύριακο στην ιστορία μας. Παράλληλα, σημειώθηκε μεγάλη αύξηση στις αναζητήσεις για μαγειρική και κατασκευές για παιδιά, αλλά και καλλιέργεια λαχανικών

Υπάρχει επίσης και το “Following” tab, το οποίο δείχνει σε χρονολογική σειρά το pinαρισμένο περιεχόμενο απ’ τα profiles που κάνεις follow.

Δες ακόμα:

To Pinterest κάνει το online shopping ακόμα πιο εύκολο!

Photo: Szabo Viktor/ Unsplash