Το νέο χαρακτηριστικό της Google σχεδιάζει το επόμενο ταξίδι σου!

LIKE US ON FACEBOOK

Τα ταξίδια χαρίζουν χρόνια στη ζωή μας όταν τα κάνουμε, αλλά όταν τα προγραμματίζουμε δεν είμαστε τόσο σίγουροι ότι τα αγαπάμε και γι΄αυτό είναι εδώ η Google με το νέο χαρακτηριστικό.

Κι όταν μιλάμε για προγραμματισμό δεν εννοούμε τα εισιτήρια της πτήσης ή την επιλογή του προορισμού, αλλά τι θα κάνουμε όταν φτάσουμε εκεί, πού θα φάμε, ποια αξιοθέατα θα δούμε.

Το νέο χαρακτηριστικό της Google φέρει το όνομα Touring Bird και έχει σχεδιαστεί προκειμένου να σε βοηθήσει να οργανώσεις το επόμενο σου ταξίδι καλύτερα. Σκέψου το σαν το δικό σου ιδιωτικό ταξιδιωτικό πρακτορείο.

PHOTO: TOURING BIRD

Επίλεξε μία από τις 20 πιο δημοφιλείς πόλεις σε όλο τον κόσμο, όπως το Άμστερνταμ, την Πράγα, το Σαν Φρανσίσκο, τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο και στη συνέχεια εξερεύνησε όλα όσα μπορείς να κάνεις και να επισκεφτείς στη διαμονή σου εκεί. Κι όλα αυτά απλά με ένα κλικ στην πόλη που σκέφτεσαι να επισκεφτείς.

Παράλληλα, για κάθε δραστηριότητα όπως επίσκεψη σε κάποιο μουσείο ή αξιοθέατο, υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για να τα αγοράσεις μέσω της ιστοσελίδας και να μην χρειαστεί να περιμένεις στην ουρά.

Τέλος, το συγκεκριμένο εργαλείο σε ενημερώνει για το ποιες είναι οι καλύτερες ώρες για να επισκεφτείς όλα όσα έχεις επιλέξει, αλλά και πώς να αποφύγεις την κοσμοσυρροή στα πιο δημοφιλή σημεία. Γιατί Google δεν έφτιαξες αυτό το χαρακτηριστικό νωρίτερα;

Ρίξε μια ματιά στο πώς λειτουργεί το νέο χαρακτηριστικό της Google για τα ταξίδια και μετά σχεδίασε το επόμενο ταξίδι σου!

Κι αν είσαι άτομο που του αρέσει να ταξιδεύει, υπάρχει μια ελληνική εφαρμογή αποκλειστικά για σένα. Το Traveler Rights GR είναι ένα δωρεάν app για να ξέρεις τα δικαιώματά σου ως ταξιδιώτης.

Διάβασε ακόμη:

Το νέο χαρακτηριστικό του Gmail για τα Android που θα σε σώσει!

Photo: Unsplash/Martin Jørgensen

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved