Το νέο αρχείο που μπορείς να επισυνάψεις στο Gmail, θα σου λύσει τα χέρια!

LIKE US ON FACEBOOK

Η νέα προσθήκη στο Gmail θα σε ενθουσιάσει και για αυτό είμαστε σίγουροι! Ποια είναι, λοιπόν, τα ευχάριστα νέα που θα κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη;

Η νέα προσθήκη στο Gmail είναι εξαιρετικά χρήσιμη. Γιατί; Γιατί ουσιαστικά πλέον, το gmail σε αφήνει να επισυνάψεις emails σε άλλο email. Δηλαδή;

Μέχρι στιγμής μπορούσες να επισυνάψεις σε ένα email διάφορα αρχεία, φωτογραφίες, εικόνες, pdf κι ό,τι άλλο ήθελες. Τώρα θα μπορείς μέσα σε όλα αυτά να επισυνάψεις και emails μέσα στο Gmail. Συγκεκριμένα, θα εμφανίζεται ως αρχείο .eml και θα μπορεί ο παραλήπτης να το ανοίξει και να διαβάσει το email που είχες ανταλλάξει με κάποιον τρίτο.

Με λίγα λόγια, όλοι έχουμε αυτές τις στιγμές που προωθούμε ένα email για πιο εύκολα και γρήγορα. Μέχρι τώρα, το forward ήταν η μοναδική επιλογή. Τώρα, όμως, θα μπορείς να επισυνάψεις πολλά μαζί emails σε ένα και να τα κάνεις αποστολή εκεί που ήθελες να τα προωθήσεις!

Σου τελείωσε ο διαθέσιμος χώρος στο Gmail; Δες τι πρέπει να κάνεις!

Και η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τα emails που θέλεις και να τα προσθέσεις στο email που γράφεις και θέλεις να στείλεις. Αυτά θα περαστούν ως ξεχωριστά αρχεία .eml. Και το Gmail σου επιτρέπει να επισυνάψεις όσα emails θέλεις!

προσθήκη στο Gmail

Ο παραλήπτης από τη μεριά του θα μπορεί να ανοίξει το email που του έχεις επισυνάψει σε ένα νέο παράθυρο ή tab. Τόσο απλά!

Φαίνεται ότι αυτό το χαρακτηριστικό ήταν ένα αίτημα πολλών ανθρώπων που τελικά πραγματοποιήθηκε. Γιατί έτσι θα επισυνάπτεις όσα emails θέλεις, αντί να τα προωθείς ένα-ένα ξεχωριστά, θα διαβάζεις πολλά emails σε ένα, τα οποία θα σχετίζονται με το ίδιο θέμα!

Είναι πιο λειτουργικό, πιο χρηστικό, πιο εύκολο.

Διαβάστε επίσης:

Πώς να στείλεις email με ημερομηνία λήξης στο Gmail!

Photo: Unsplash/Host Sorter
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved