Μπορεί να τα κρύβει σιγά σιγά τόσο απ’ το Instagram όσο κι απ’ το Facebook, όμως, η εταιρεία του Μαρκ Ζούκερμπεργκ φυσικά και θέλει να έχεις περισσότερα likes στο Instagram! 

Εξάλλου, οι influencers στηρίζονται στο engagement για να προωθήσουν προϊόντα και υπηρεσίες και να πληρωθούν γι’ αυτό! Για να διατηρήσει τα τωρινά επίπεδα engagement του και να συνεχίσει να μεγαλώνει η πλατφόρμα, το Instagram πρέπει να διατηρήσει μια επαφή με τους δημιουργούς και να είναι σίγουρο ότι παίρνουν όλα όσα χρειάζονται απ’ τα εργαλεία της πλατφόρμας.

Αυτό ισχύει ακόμα παραπάνω για το IGTV, το οποίο φιλοδοξεί να γίνει το νέο YouTube, αλλά πώς θα γίνει αυτό εάν οι δημιουργοί περιεχομένου δεν ανεβάζουν τα videos τους;

Έτσι, η πλατφόρμα μας σύστησε το Creators Instagram account, το οποίο είναι το μέρος στο οποίο μπορούμε να μαθαίνουμε περισσότερα για το πώς να γίνουμε δημιουργοί απ’ την ομάδα του Instagram και τους creators που μας δίνουν κάθε μέρα έμπνευση.

Ναι υπάρχουν tips για περισσότερα likes στο Instagram!

Όπως είδες και στο video, στο νέο account θα βρεις και tips για περισσότερα likes στο Instagram, tutorials από ειδικούς, αλλά και όλα τα νέα για τα updates του social media και τα insights.

Όλα αυτά που θα ανεβαίνουν καθημερινά στο account θα δίνουν στους δημιουργούς μια καλύτερη κατανόηση για το πώς μπορούν να τελειοποιήσουν την παρουσία τους στο Instagram και να χτίσουν το κοινό τους στην πλατφόρμα.

Οι influencers στο Instagram αυξάνονται κάθε μέρα κατά πολλούς ενώ τα brands που επιλέγουν να διαφημιστούν μέσα απ’ την πλατφόρμα αποτελούν πηγή κέρδους για το social media. Έτσι, το Instagram θέλει να βοηθήσει influencers και brands ν’ αυξήσουν το engagement τους και να έχουν περισσότερα likes ώστε να συνεχίσουν να το χρησιμοποιούν και να είναι η πρώτη τους επιλογή όταν σκέφτονται να διαφημιστούν online.

Εμείς περιμένουμε να δούμε να δούμε όλα τα tips που θα ανεβάζει καθημερινά το account και φυσικά το έχουμε κάνει ήδη follow για να μαθαίνουμε πρώτοι όλα τα νέα!

Δες κάτι ακόμα που λανσαρίστηκε πρόσφατα και θα σε βοηθήσει πολύ!

Το Creator Studio στο Facebook σου “λύνει” τα χέρια!