Το νέο χαρακτηριστικό του Instagram σου επιτρέπει να ντροπιάσεις τους φίλους σου κι εκείνοι να κάνουν το ίδιο σε σένα!

Ναι, το νέο χαρακτηριστικό του Instagram φέρνει τα πάνω κάτω, μπορεί να χαλάσει φιλίες ετών, να διαλύσει οικογένειες και να βγουν όλα τα “άπλυτα” στη φόρα. Εντάξει, με μια δόση υπερβολής. Τι εξετάζει, λοιπόν, το αγαπημένο μας app;

Το Instagram θα αφήνει τους χρήστες να κάνουν tag τους φίλους τους στα videos. Σε αντίθεση με τις φωτογραφίες, όπου ένα εικονιδιάκι δείχνει όλους αυτούς που έχεις κάνε tag, θα μπορείς να πατάς ένα κουμπί και θα σε οδηγεί σε μια σελίδα με όλα τα άτομα που έχουν προστεθεί με ετικέτα σε ένα video.

Τα videos δεν θα εμφανίζονται στο προφίλ των φίλων που έχεις κάνει tag, όπως γίνεται με τις φωτογραφίες. Αλλά καθώς βρισκόμαστε ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο, ποτέ δεν ξέρεις! Ένα μικρό ποσοστό των χρηστών έχει ήδη διαθέσιμο στο νέο χαρακτηριστικό του Instagram, μόνο όμως στην εφαρμογή.

Οι Instagrammers μπορούν να ποστάρουν videos στην εφαρμογή από το 2013 και αποτελούσε έκπληξη το γεγονός ότι ακόμα δεν μπορούμε να κάνουμε προσθήκη ετικέτας και να “δηλώσουμε” με ποιους φίλους μας είμαστε σε αυτό.

Πλέον, μπορείς να κάνεις tag τον φίλο σου στα Insta Stories αλλά δεν μπορείς στα videos που ποστάρεις; Δεν βγάζει και πολύ νόημα. Το καλό είναι ότι θα μπορείς να ποστάρεις ό,τι video θέλεις με τους φίλους σου και να μην τους αφήνεις να κρυφτούν!

Ίσως να υπάρξει και μια ρύθμιση για το αν θα μπορείς να κάνεις approve ή όχι σε ένα video, στο οποίο έχεις προστεθεί με ετικέτα. Προς το παρόν, όμως, δεν έχουν βγει περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο χαρακτηριστικό του Instagram.

Είμαστε σε αναμονή και θα είμαστε οι πρώτοι που θα σου ανακοινώσουμε τα…ευχάριστα!

Διαβάστε επίσης:

Γιατί οι followers σου δεν αυξάνονται ό,τι κι αν κάνεις;

Photo:WanderWomen via Getty Images