Το Google Maps σε γλιτώνει απ’ τα πρόστιμα της Τροχαίας!

LIKE US ON FACEBOOK

Επιτέλους και μια χρήσιμη προσθήκη στο Google Maps, η οποία σε βοηθά να γλιτώσεις τα πρόστιμα της Τροχαίας ενώ σε κρατά και ασφαλή! Τι άλλαξε στους χάρτες της Google;

Όχι, η νέα προσθήκη στο Google Maps δεν έχει σκοπό να γίνει «ρουφιάνος» και να σου λέει που πραγματοποιούνται έλεγχοι, που καλώς πραγματοποιούνται. Αλλά πλέον, οι οδηγοί θα προσέχουν ακόμη περισσότερο στο δρόμο, με την αλλαγή της Google.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το AndroidPolice. com, το Google Maps έχει ξεκινήσει να δείχνει στους χρήστες με πόση ταχύτητα επιτρέπεται να κινούνται και που υπάρχουν κάμερες που ελέγχουν την ταχύτητα στο δρόμο.

προσθήκη στο Google Maps

ANDROIDPOLICE.COM

Πιο συγκεκριμένα, με αυτό το νέο χαρακτηριστικό, οι οδηγοί όταν χρησιμοποιούν το Google Maps θα μπορούν να δουν ποιο είναι το επιτρεπτό όριο ταχύτητας, το οποίο θα εμφανίζεται στο αριστερό μέρος της εφαρμογής. Παράλληλα, στα σημεία όπου παρακολουθείται η ταχύτητα, θα υπάρχει ένα μικρό εικονίδιο της κάμερας, το οποίο θα δείχνει που ακριβώς υπάρχει έλεγχος.

Παράλληλα, σύμφωνα πάλι με το AndroidPolice το Google Maps θα προειδοποιεί με ένα φωνητικό μήνυμα τους οδηγούς όταν πλησιάζουν το όριο ταχύτητας, ώστε να τους αποτρέψει από το να το ξεπεράσουν.

Η συγκεκριμένη προσθήκη στο Google Maps είναι διαθέσιμη εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο στο San Francisco Bay Area και στο Rio de Janeiro.

Κι εμείς ανυπομονούμε αυτή η νέα προσθήκη στο Google Maps να είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα, και κάτι μας λέει ότι δεν θα αργήσει να έρθει.

Να σημειώσουμε πως το Google Maps διαρκώς ανανεώνεται και δοκιμάζει νέα χαρακτηριστικά με το πιο πρόσφατο τα hashtags. Συγκεκριμένα, δανείστηκε hashtags από social media, όπως το Facebook και το Twitter, με στόχο οι χρήστες να μπορούν να βρουν τις τοποθεσίες που επιθυμούν με βάση δημοφιλή hashtags.

Διαβάστε αναλυτικά:

Είδες τι άλλαξε στο Google Maps;

Photo: JAAP ARRIENS/NURPHOTO VIA GETTY IMAGES

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved