Το επόμενο iPhone θα έχει ένα χαρακτηριστικό που δεν έχει κανένα άλλο μέχρι σήμερα!

LIKE US ON FACEBOOK

Το χαρακτηριστικό του νέου iPhone έχει ενθουσιάσει πολλούς fans της εταιρίας, καθώς είναι πολύ χρήσιμο και πρακτικό!

Ποιο θα είναι το χαρακτηριστικό του νέου iPhone; Το νέο μοντέλο σύμφωνα με το 9 to 5 Mac, θα μπορεί ασύρματα να φορτίζει και άλλες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των AirPods και της Apple Watch.

Το TF International Securities Ming-Chi Kuo, πρώτο προέβλεψε πως το νέο iPhone θα λειτουργεί με αμφίδρομη ασύρματη φόρτιση, λίγες πριν η Samsung λανσάρει τη σειρά Galaxy S10 με το Wireless PowerShare.

Αυτό το χαρακτηριστικό, λοιπόν, είναι ήδη διαθέσιμο στο Galaxy S10 και στο Huawei Mate 20 Pro. Το γεγονός ότι τα νέα AirPods 2 διαθέτουν επίσης μια ασύρματη θήκη φόρτισης θα μπορούσε να είναι ήδη μια ένδειξη ότι η Apple τελικά θα αναπτύξει τη δική της έκδοση στο νέο iPhone.

Παράλληλα, η Apple δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη το πολλά υποσχόμενο εδώ και καιρό ασύρματο τρόπο φόρτισης AirPower.

Πάντως, δεδομένου του κύκλου των ανακοινώσεων υλικού που έχει ήδη κάνει η Apple, συμπεριλαμβανομένων των προαναφερθέντων AirPod 2 και των νέων μοντέλων iPad, ανυπομονούμε να δούμε αν θα γίνουν κι άλλες ανακοινώσεις.

Εκτός αυτού, τα νέα μοντέλα iPhone ανακοινώνονται παραδοσιακά στο ετήσιο event της Apple, οπότε πιθανότατα θα πρέπει να περιμένουμε για περίπου 6 μήνες ακόμη μέχρι να έχουμε μια επίσημη επιβεβαίωση.

Πάντως, το χαρακτηριστικό του νέου iPhone θα λύσει τα χέρια σε πολλούς, αφού θα μπορείς να φορτίζεις ασύρματα, χωρίς δηλαδή φορτιστή, άλλες συσκευές της Apple.

Πολλοί βεβαίως, ανυπομονούν να δουν πώς αυτό θα λειτουργήσει στην πράξη κι αν θα εμφανιστούν προβλήματα ή αν θα επηρεάσει με κάποιον τρόπο την μπαταρία των συσκευών.

Διαβάστε επίσης:

H Apple ετοιμάζει το δικό της Netflix που δεν θα έχει διαφημίσεις

Photo: GETTY IMAGES

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved