Το χαρακτηριστικό που είχαμε αγαπήσει στο Facebook επιστρέφει!

LIKE US ON FACEBOOK

Ποιο χαρακτηριστικό στο Facebook επιστρέφει και το περιμένουμε πως και πως;; Το αγαπημένο κοινωνικό δίκτυο επαναφέρει μια λειτουργία που είχε απενεργοποιηθεί και όλοι είχαν αναρωτηθεί.

Ποιο είναι το χαρακτηριστικό στο Facebook που επιστρέφει; Το να έχεις την επιλογή να δεις το προφίλ σου σε προεπισκόπηση, όπως ακριβώς το βλέπει δηλαδή ένας χρήστης με τον οποίο δεν είστε φίλοι στο Facebook.

To Facebook επαναφέρει αυτή τη λειτουργία προκειμένου να είναι πιο εύκολο για τους χρήστες να διαχειριστούν ποιες πληροφορίες θέλουν να είναι δημοσίως ορατές και ποιες όχι.

Τα ευχάριστα ανακοινώθηκαν σήμερα Πέμπτη, αφού το Facebook είχε απενεργοποιήσει αυτή την επιλογή τον Σεπτέμβριο του 2018, καθώς υπήρχε ένα μεγάλο σφάλμα ασφαλείας το οποίο  επέτρεψε σε έναν hacker να κλέψει δεδομένα και κωδικούς πρόσβασης σε περισσότερους από 50 εκ. λογαριασμούς, εκμεταλλευόμενος ένα σχετικό χαρακτηριστικό.

Πλέον, το χαρακτηριστικό του Facebook που αγαπήθηκε από τους χρήστες καθώς είναι πραγματικά χρήσιμο για να έχεις περισσότερο τον έλεγχο, επιστρέφει.

Όπως αναφέρει το Facebook σε ανακοίνωσή του «έχουμε ολοκληρώσει την ανασκόπηση ασφαλείας μας και ενεργοποιούμε εκ νέου την έκδοση της λειτουργίας ‘προβολή ως’ που επιτρέπει στα άτομα να βλέπουν πως φαίνεται το προφίλ τους με όσους δεν είναι φίλοι στο Facebook», ενώ εξηγεί πως ήταν πιο δημοφιλές και από το «προβολή ως ένα συγκεκριμένο πρόσωπο», λειτουργία που ήταν διαθέσιμη παλαιότερα.

Μάλιστα, το «προβολή ως συγκεκριμένο πρόσωπο» ήταν και το χαρακτηριστικό που ήταν υπεύθυνο για τα θέματα ασφαλείας που προέκυψαν.

Το «προβολή ως» το θέλαμε όλοι πίσω στο Facebook για να μπορούμε να τσεκάρουμε ποιες πληροφορίες έχουμε διαθέσιμες για τους ανθρώπους που δεν είναι φίλοι μας στο Facebook, από γενικές πληροφορίες μέχρι και συγκεκριμένες φωτογραφίες.

Διαβάστε επίσης:

Βόμβα απ’ τον συνιδρυτή του Facebook: Ήρθε η ώρα να το διαλύσουμε

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved