Το 2020 θα έρθει μια μεγάλη αλλαγή στο iPhone

LIKE US ON FACEBOOK

Μπορεί τον Σεπτέμβριο να είδαμε τα νέα μοντέλα iPhone που μας ενθουσίασαν, όμως, η τεράστια αλλαγή θα έρθει το 2020!

Τι θα γίνει τότε; Το 2020 θα κυκλοφορήσει το πρώτο iPhone με 5G! Μέσα στο 2019 η τεχνολογία 5G θα αρχίσει να είναι διαθέσιμη στο κοινό μέσω των διάφορων παρόχων.

Για παράδειγμα, η AT & T έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα ξεκινήσει τις 5G υπηρεσίες της μέχρι το τέλος του έτους.

Τώρα, μια αναφορά της Fast Company λέει ότι η Apple σχεδιάζει να εισάγει το πρώτο της iPhone με 5G το 2020. Σύμφωνα με την εν λόγω αναφορά, το μόντεμ 8161 5G της Intel θα επιστρέψει στο νέο iPhone.

Αυτή η αναφορά έχει βάση, διότι και το Reuters μεταδίδει πως η Apple θέλει να καταστήσει την Intel ως τον μοναδικό cellular modem προμηθευτή της, απορρίπτοντας μ’ αυτό τον τρόπο την Qualcomm.

Όπως αναφέρει η Fast Company, «η Intel εργάζεται πάνω σε έναν πρόδρομο του 8161 που ονομάζεται 8060, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία πρωτοτύπων και τη δοκιμή του νέου iPhone. Το 8161 θα κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας τη διαδικασία 10-nanometer της Intel, η οποία αυξάνει την πυκνότητα των τρανζίστορ για μεγαλύτερη ταχύτητα και αποδοτικότητα».

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, η Apple έχει δυσαρεστηθεί με την Intel, η οποία δεν κατάφερε να λύσει τα προβλήματα διανομής θερμότητας στο 8060 modem chip. Αυτό, όμως, δεν είναι και τόσο σοβαρό ώστε η Apple ν’ αποφασίσει να στραφεί ξανά στην Qualcomm για ένα 5G μόντεμ.

Για να έχει εναλλακτική, η Apple έχει μιλήσει και με την MediaTek, έναν άλλο προμηθευτή 5G chips, όμως, αυτό το σενάριο θα προχωρήσει μόνο στην περίπτωση που τα πράγματα με την Intel γίνουν απογοητευτικά.

Πάντως, μέχρι να γίνουν όλα αυτά και η 5G τεχνολογία να μπει στη ζωή μας για τα καλά, ας σκεφτούμε πολύ σοβαρά τη δυνατότητα που μας δίνει πλέον η Apple ν’ αγοράζουμε ανακατασκευασμένα iPhone σε προνομιακές τιμές:

Θες πιο φθηνό iPhone; Η Apple σου δίνει αυτή τη δυνατότητα!

 

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved