Τι είναι το Reels Mode στο Instagram που θα σε ενθουσιάσει;

LIKE US ON FACEBOOK

Τι είναι το Reels Mode στο Instagram; Ένα νέο χαρακτηριστικό που αργά ή γρήγορα θα λάνσαρε το αγαπημένο και δημοφιλές app. 

Τώρα που το TikTok διαρκώς “ανθίζει” και ολοένα και περισσότεροι το επιλέγουν, ήταν θέμα χρόνου το Instagram να αναλάβει δράση και να μπει στο παιχνίδι. Έτσι,ακολουθεί μια συγκεκριμένη τακτική και λανσάρει ένα ξεχωριστό app ώστε να ανταγωνιστεί λιγάκι και το TikTok.

Τι είναι το Reels Mode στο Instagram; Είναι ένα νέο feautre που θα κάνει την εμφάνισή του στα Instagram Stories σου και έχει στόχο να σε διασκεδάσει αλλά και να “αποδυναμώσει” λιγάκι το TikTok.

Reels Mode στο Instagram

Το Reels Mode θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να φτιάξουν μικρά videos τα οποία θα μπορούν και λιγάκι να επεξεργαστούν και να τα μοιραστούν με τους followers τους, όπως το TikTok, το οποίο χρησιμοποιεί φανατικά πλέον, ένα πιο νεανικό κοινό.

Έτσι θα βρεις το «εξαφανισμένο» post που σ’ ενδιέφερε στο Instagram!

Αυτά τα videos μπορεί να περιλαμβάνουν μουσική, χρησιμοποιώντας τη διευρυμένη μουσική βιβλιοθήκη του Facebook, ενώ περιέχει κι ένα σωρό επιλογές επεξεργασίας για να το φτιάξεις όπως εσύ θέλεις, να κάνεις σωστές μεταβάσεις στις “σκηνές” και να ορίσεις εσύ το πόσο γρήγορο ή αργό θα είναι.

Αυτό το mode αρχικά θα είναι διαθέσιμο για τους χρήστες στη Βραζιλία και θα μπορούν να το βρουν στην κάμερα στα Stories τους.

Πολύ περισσότερο, οι χρήστες θα μπορούν να δουν και τα “Top Reels”, τα καλύτερα videos δηλαδή, στην επιλογή της αναζήτησης, να πάρουν περισσότερη έμπνευση και για τα δικά τους videos αλλά και να δουν τα πιο δημοφιλή κι αγαπημένα.

Reels Mode στο Instagram

Το αν αυτό θα λειτουργήσει και ο κόσμος θα το χρησιμοποιήσει και θα το αγαπήσει, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Ωστόσο, αυτό που παρατηρούμε συχνά είναι ότι το ένα app αντιγράφει το άλλο και όλα προσπαθούν να κάνουν κάτι διαφορετικό, να προσθέσουν νέα χαρακτηριστικά και να γίνονται πιο εύκολα στη χρήση.

Ο ανταγωνισμός διαρκώς μεγαλώνει… και τα apps έχουν ριχτεί στον αγώνα για να μας εντυπωσιάσουν.

Δες κι αυτό:

Ο νέος σχεδιασμός της αρχικής σελίδας του YouTube

Photo: Pixabay
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved