Μια νέα δυνατότητα μας δίνει πλέον το Instagram που ονομάζεται “self-regram”. Τι είναι, όμως, πάλι αυτό; Έχουμε χαθεί ανάμεσα σε τόσες νέες προσθήκες και νέα χαρακτηριστικά!

Το self-regram στο Instagram είναι κάτι πολύ απλό, αλλά πολύ χρήσιμο για όσους διαχειρίζονται πολλούς διαφορετικούς λογαριασμούς, όπου μπορεί, όμως, να θέλουν να κάνουν το ίδιο post!

Μαντέψατε ήδη; Ναι, πολύ σωστά μαντέψατε, με το self-regram στο Instagram μπορεί πλέον ο χρήστης να μοιράζεται ένα post σε πολλούς λογαριασμούς ταυτόχρονα. Αυτό επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο TechCrunch.

Η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες iOS, αλλά δεν είναι ακόμα γνωστό για το τι θα γίνει με τους χρήστες Android.

Όταν το self-regram γίνει διαθέσιμο και στο δικό σας account στο Instagram, τότε θα εμφανιστεί η επιλογή “Post to Other Accounts”, στο στάδιο όπου είστε για να κάνετε tag και να προσθέσετε το location στο post που ετοιμάζεστε να κάνετε.

Αυτό φυσικά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για εξοικονόμηση χρόνου για πολλούς ανθρώπους που τρέχουν πολλούς λογαριασμούς. Φυσικά, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κι όσοι από εσάς έχετε περισσότερους από έναν προσωπικούς λογαριασμούς.

Toν τελευταίο καιρό, υπήρχαν αναφορές στα διεθνή ΜΜΕ που έκαναν λόγο ότι το Instagram ετοιμάζει δικό του feature για reposting, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν share posts από άλλα accounts στο προφίλ τους. Ωστόσο, εκπρόσωπος του Instagram δήλωσε, δυστυχώς, στο Mashable ότι αυτό δεν είναι ένα χαρακτηριστικό που η εταιρεία κατασκευάζει ή δοκιμάζει αυτή τη στιγμή.

Διάβασε ακόμα πώς να κάνεις σωστά repost στο Instagram:

Ακόμα δεν έχεις μάθει να κάνεις σωστά repost στο Instagram;

Photo: Amelia Holowaty Krales / The Verge