Τι αλλάζει στο Google search και κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη;

LIKE US ON FACEBOOK

Ψάχνεις για ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε πέρυσι; Ή πριν 5 χρόνια; H Google μόλις έκανε την αναζήτηση με βάση την ημερομηνία πολύ πιο απλή!

Η αλλαγή στο Google search μας κάνει τη ζωή πιο εύκολη, αφού μπορούμε με ελάχιστα βήματα και χωρίς να ταλαιπωρηθούμε διαβάζοντας σελίδα-σελίδα, να βρούμε αυτό που ψάχνουμε!

Δες πώς λειτουργεί: Πληκτρολόγησε ό,τι ψάχνεις στο πεδίο αναζήτησης της Google και δίπλα βάλε την ημερομηνία που θέλεις να κάνεις την αναζήτηση. Για παράδειγμα, εάν θέλεις να διαβάσεις όλα τα άρθρα του iPop.gr σχετικά με τις αλλαγές της Google φέτος, θα έγραφες «iPop google after: 2019-01-01».

Έτσι, θα δεις όλα τα αποτελέσματα που ψάχνεις, χωρίς να ψάχνεις μέρα- μέρα, μήνα- μήνα, χειροκίνητα!

Παράλληλα, μπορείς να ορίσεις μια «ρήτρα» για πριν και μετά στην ίδια αναζήτηση της Google, εάν θέλεις να δεις αποτελέσματα από μια πιο συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Πριν από αυτή την αλλαγή, οι χρήστες από υπολογιστή έπρεπε να χρησιμοποιούν ένα drop-down menu για να φιλτράρουν τα αποτελέσματα κατά συγκεκριμένες ημερομηνίες. Οι χρήστες κινητών τηλεφώνων είχαν λιγότερο έλεγχο, όπως η δυνατότητα ταξινόμησης των αποτελεσμάτων από «τελευταίες 24 ώρες» και «προηγούμενη εβδομάδα».

Οι περισσότερες από τις πρόσφατες αλλαγές της Google έγιναν στη μηχανή αναζήτησης, αλλά και στο Gmail, το οποίο υποβλήθηκε σε μερικές σημαντικές αλλαγές τους τελευταίους μήνες.

Δες και αυτό:

Τώρα μπορείς να προγραμματίζεις την αποστολή των emails! Δες πώς!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved