Θέλεις ένα πιο φθηνό iPhone και είναι λογικό αν σκεφτείς πως αν θέλεις να αποκτήσεις ένα από τα τελευταία μοντέλα της Apple δεν θα πρέπει να φας για έναν μήνα, θα πρέπει να μην πληρώσεις το ενοίκιο και ίσως να δώσεις κι ένα νεφρό!

Όλοι θέλουν ένα φθηνό iPhone… αλλά υπάρχει; Δεδομένου ότι η Apple καταργεί τα πιο παλιά μοντέλα της, καταργεί το iPhone 6s και πλέον σε περιορίζει πολύ στα μοντέλα. Και αυτά τα μοντέλα κοστίζουν μια περιουσία.

Όμως, η Apple προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση, η οποία αναμένεται να έχει μεγάλη ανταπόκριση στους καταναλωτές. Τι κάνει τώρα η εταιρία, θέλοντας να αυξήσει και τις πωλήσεις της; Πουλάει τα iPhone 8 και 8 Plus, ανακατασκευασμένα! Τι θα πει ανακατασκευασμένα;

Το online store της Apple πουλάει ανακατασκευασμένα -όχι δηλαδή του “κουτιού” – iPhone 8 και 8 Plus, σε πολύ καλύτερη τιμή. Πιο συγκεκριμένα, οι συσκευές διατίθενται σε γκρι, ασημί και χρυσό στην έκδοση 64GB. Οι τιμές ξεκινούν από 499 δολάρια για το iPhone 8 και 599 δολάρια για το iPhone 8 Plus.

Ποια η διαφορά; Ένα ολοκαίνουργιο iPhone 8 κοστίζει 599 δολάρια, επομένως με το ανακατασκευασμένο iPhone, κερδίζεις 100 δολάρια. Δεν τα λες και λίγα…. Είναι σίγουρα ένα καλό deal αν σκεφτείς πως τα ανακατασκευασμένα προϊόντα της Apple είναι τόσο καλά όσο και τα καινούργια, είναι δοκιμασμένα και έχουν την σχετική πιστοποίηση.

Παράλληλα, η συσκευή θα δίνεται με μια καινούργια μπαταρία, θα έχει έναν χρόνο εγγύηση και μέσα στο κουτί θα υπάρχουν και τα αυθεντικά αξεσουάρ!

Μπορεί η τιμή του να είναι ακόμη υψηλή, αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε πως πρόκειται για μια πολύ καλή προσφορά από την  Apple. Η “έκπτωση” είναι πολύ σημαντική και φυσικά η εταιρία εγγυάται την άψογη λειτουργία του ανακατασκευασμένου κινητού. Άλλωστε έχει και έναν χρόνο εγγύηση και αυτό είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα.

Χμ…. Μήπως να το σκεφτούμε να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας;

Διαβάστε επίσης:

Τα ανανεωμένα (και ακριβότερα) MacBook Air, Mac Mini και iPad Pro που παρουσίασε η Apple

Credits: Getty Images