Το Tik Tok έχει δώσει νόημα στη ζωή πολλών ανθρώπων στην καραντίνα. Αν κι εσύ είσαι λάτρης της εφαρμογής αυτής, τότε αυτά τα Tik Tok Challenges θα σου φτιάξουν τη μέρα. 

Το Tik Tok είναι ξεκάθαρα η εφαρμογή της καραντίνας που έχουν αγαπήσει μικροί και μεγάλοι. Φυσικά και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μαζί με τους φίλους, την οικογένεια και το ταίρι σου και να αποδεχτείς τα challenges που κυκλοφορούν κι έχουν καθηλώσει χιλιάδες ανθρώπους. Ποια είναι, όμως, τα καλύτερα Tik Tok Challenges που θα δοκιμάσεις με τους δικούς σου στην καραντίνα;

#FlipTheSwitch

Αυτό το challenge ίσως να σε καθηλώσει μαζί μ’ ένα ακόμα άτομο. Θα στέκεστε όρθιοι μπροστά από τον καθρέφτη και ο ένας από τους δυο σας θα χορεύει. Όταν σας ζητηθεί όμως από το τραγούδι θα αλλάξετε θέσεις μπροστά στον καθρέφτη. Δεν αλλάζετε βέβαια μόνο θέση αλλά και… ρούχα! Η πρόκληση αυτή είναι ιδανική για ζευγάρια.

@nbcsnl𝗙𝗹𝗶𝗽𝗽𝗲𝗱 𝘁𝗵𝗲 𝘀𝘄𝗶𝘁𝗰𝗵.♬ Nonstop – Drake

Couple Challenge

Το challenge που έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστό και στην Ελλάδα. Το ζευγάρι απαντάει σε διάφορες ερωτήσεις για τη σχέση του με κλειστά τα μάτια, δείχνοντας ο καθένας με το χέρι του τον εαυτό του ή τον σύντροφό του. Φυσικά ο ένας δεν ξέρει τι απαντάει ο άλλος και το αποτέλεσμα είναι πολύ αστείο και διασκεδαστικό.

https://www.instagram.com/p/B-H-beeHvVa/?utm_source=ig_embed

#SmallGestures

Η πρόκληση αυτή είναι ιδιαίτερη απλή και εύκολη χωρίς να σε “εκθέτει”. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις κάτι όμορφο για κάποιον δικό σου και κατά τη διάρκεια που το φτιάχνεις να το βιντεοσκοπείς. Τόσο απλό!

@andipdxWhat’s my idea of the perfect gift?♬ Death Bed – MemeLounge

#YouCanReallyDance

Καλά κατάλαβες, έχει σχέση με το χορό, αλλά μην αγχώνεσαι δεν χρειάζεται να έχεις παρακολουθήσει και μαθήματα χορού για να κάνεις αυτό το challenge. Ουσιαστικά πρόκειται για έναν διαγωνισμό χορού ανάμεσα σε σένα κι ένα ακόμα άτομο. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι καθώς βγάζεις βίντεο να χορεύεις με τον δικό σου τρόπο δείχνοντας το άλλο άτομο όταν είναι η σειρά του να δοκιμαστεί στο χορό. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ξεκαρδιστικό.

@derekhough@twitchtok7 can really dance! He went… ##youcanreallydance ##dance ##comedy♬ Wow you can really dance – marjoleinalberts

#YourTurnChallenge

Ένα ακόμα challenge με πολύ γέλιο. Στοιχημάτισε με κάποιον ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει τις κινήσεις σου και κάνε τον να χάσει. Απλά την ώρα που βγάζεις βίντεο τον εαυτό σου μ’ ένα ακόμα άτομο κάνεις κινήσεις, ελπίζοντας πως ο φίλος σου δίπλα δεν θα τις πετύχει, αφού καλείται να τις αντιγράψει πιστά. Αλλά και το αντίθετο αφού μετά έρχεται κι η σειρά σου να δοκιμαστείς στην αντιγραφή κινήσεων.

@hannahkbrown$400 richer. ##fyp ##foryoupage ##lifeathome @tylerjcameron3♬ original sound – hannahkbrown

Plank Challenge

Λίγη γυμναστική μαζί με γέλιο δεν βλάπτει έτσι; Και οι δύο βρίσκεστε σε θέση σανίδας και πρέπει όπως είστε να κάνετε κινήσεις στο ρυθμό του τραγουδιού. Ο ένας μπορεί να κυλήσει κάτω από τον άλλο, να παίξετε παλαμάκια μεταξύ σας, αλλά στο τέλος να είστε και πάλι στο αρχικό σημείο σε θέση σανίδας. Μπορείτε να τα καταφέρετε και οι δύο;

@thesweatstacheThis is the only tik tok trend I could convince my boyfriend to do.. don’t let it flop ##plankchallenge ##plank ##dance ##coupleworkout ##nyccouple ##nyc

♬ #PlankChallenge – chisa2122

Δες ακόμα:

Έρχεται ο ανταγωνιστής του Tik Tok