Θα μας πεις και ποιος χρησιμοποιεί τα stories στο Facebook; Μέχρι στιγμής έχουν πολύ μικρή ανταπόκριση συγκριτικά με τα stories στο Instagram και το Snapchat. Όμως, το Facebook τεστάρει μια σημαντική προσθήκη.

Η “δημοτικότητα” του Facebook ολοένα και μειώνεται ενώ πολλοί έχουν εκφράσει την απογοήτευσή τους για το συγκεκριμένο social media. Λίγοι είναι αυτοί που ασχολούνται με τα stories στο Facebook, όταν υπάρχουν Stories στο Instagram και το Snapchat.

Σε αυτό, όμως, που έχει προβάδισμα το Facebook είναι τα events. Είναι πολύ εύκολο και χρήσιμο να διοργανώνεις ένα event στο Facebook από μια συναυλία μέχρι ένα Street Food. Το Facebook έχει έναν πολύ καλό αλγόριθμο για τη διοργάνωση events και πολλοί το χρησιμοποιούν με σχεδόν μοναδικό σκοπό αυτό.

Και τα stories στο Facebook στοχεύουν ακριβώς σε αυτό: Στα events. Η εταιρία δήλωσε πως σχεδιάζει και θα ξεκινήσει άμεσα τις δοκιμές να μπορείς να κάνεις share ένα event που σε ενδιαφέρει και θέλεις και άλλοι φίλοι σου να παρευρεθούν σε αυτό.

Οι δοκιμές θα ξεκινήσουν πρώτα από τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία και το Μεξικό και θα είναι διαθέσιμο τόσο για iOS όσο και για Android.

Μέσα από το συγκεκριμένο Story θα μπορείς να δώσεις ή να λάβεις περισσότερες λεπτομέρειες για το event, να δηλώσεις αν θα παρευρεθείς ή όχι.  Συγκεκριμένα, στο Story θα υπάρχει ένα sticker που θα αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για το event, χωρίς να χρειάζεται να το ψάχνεις , απευθείας από το Srory.

Παράλληλα, θα υπάρχει και ένα link που θα σε συνδέει απευθείας με τη σελίδα και θα μπορείς να ξεκινήσεις μια συνομιλία στο Messenger με αυτούς που έχουν ανταποκριθεί στο Story.

Και για να είμαστε ειλικρινείς, όσο κι αν δεν ασχολείται κανείς με τα Stories στο Facebook, πρόκειται για μια πολύ έξυπνη στρατηγική και χρήσιμη.

Το ζήτημα είναι φυσικά να βλέπουν οι φίλοι σου τα Stories και να έχουν ανταπόκριση!

Διαβάστε επίσης:

Η κάμερα στο Messenger άλλαξε με δύο νέες προσθήκες!