Δεν σταματά τις προσθήκες και τις αλλαγές το Instagram. Κάτι νέο προστέθηκε στις επιλογές που έχουμε στα stories και περιμένουμε να το βλέπουμε συνέχεια στα stories των φίλων μας από εδώ και πέρα!

Πριν από μερικούς μήνες γνωρίσαμε τα stickers του Instagram για να κάνουμε polls στα stories μας. Φυσικά, από τότε έχει περάσει καιρός και χρειάζεται ανανέωση το χαρακτηριστικό! Έτσι, το emoji slider, δηλαδή το νέο poll στο Instagram για τα stories σου, έρχεται να κάνει τη διαφορά στα polls!

Tο emoji slider είναι το νέο αυτοκόλλητο που προστέθηκε από σήμερα, Παρασκευή, στις επιλογές που έχεις στα stickers για τα Instagram stories σου.

Πώς λειτουργεί το emoji slider;

To επιλέγεις από την καρτέλα όπου υπάρχουν όλα τα stickes, γράφεις την ερώτησή σου και μια μπάρα μ’ ένα emoji θα ορίζει την απάντηση! Μην ξεχνάς, εσύ επιλέγεις και την ερώτηση αλλά και το emoji που θα χρησιμοποιήσεις.

Ουσιαστικά, οι followers σου θα σέρνουν τη μπάρα μέχρι το σημείο όπου θέλουν για να ορίσουν την απάντησή τους.

Emoji slider

Μέσω του emoji slider μπορείς να ρωτάς τους φίλους ερωτήσεις, όπως το πώς νιώθουν για κάτι. Για παράδειγμα, εάν τους αρέσει το νέο video clip του Sam Smith ή το φαγητό που τρως!

Φυσικά, όπως και με το κλασικό poll μπορείς να δεις τι απάντησαν οι φίλοι σου στην ερώτησή του.

Ουσιαστικά, με το συγκεκριμένο emoji στα polls μπαίνει περισσότερο το κομμάτι του συναισθήματος και δεν μένει μόνο σ’ ένα ξερό «ναι» και «όχι», αλλά εισβάλει ένα emoji που εκφράζει το πώς νιώθει ο χρήστης.

Για ν’ απαντήσεις στην ερώτηση κάποιου φίλου σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σύρεις το emoji δεξιά ή αριστερά και το αφήσεις όταν το μεταφέρεις στο σημείο, όπου σε εκφράζει καλύτερα.

Το emoji slider είναι διαθέσιμο ως μέρος της τελευταίας ενημερωμένης έκδοσης του Instagram για Android και iOS.

Διαβάστε ακόμα:

Τα 6 νέα χαρακτηριστικά του Instagram που θα καταστρέψουν το Snapchat!

Μουσική στα Insta Stories; Πλέον μπορείς με το πάτημα ενός κουμπιού!

Photo: Pixabay