Τα νέα φίλτρα του Snapchat σ’ αφήνουν να παίξεις τένις με τη Serena Williams και που ξέρεις…ίσως την κερδίσεις!

Τα νέα φίλτρα του Snapchat πλέον σ’ αφήνουν τα παίξεις τένις με τη Serena Williams και να αποδείξεις τις ικανότητές σου στο τένις. Και ποιος δεν έχει όνειρο να αναμετρηθεί με την κορυφαία τενίστρια παγκοσμίως;

Κι ενώ το τουρνουά τένις βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, χάρη στο Snapchat μπορείς να δεις τον εαυτό σου να παίζει τένις με αντίπαλο την Serena Williams. Περίπου δηλαδή!

Η τενίστρια συνεργάζεται με τo Snapchat σου επιτρέπουν να την προκαλέσεις σε ένα θρυλικό αγώνα, με το νέο διαδραστικό φίλτρο Bitmoji.

Ας είμαστε, όμως, ειλικρινής: Δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσεις την Serena Williams αλλά σίγουρα μπορείς να ανταγωνισείς τους φίλους σου, να δεις τη δική τους βαθμολογία και να την ξεπεράσεις. Ποιος από τους φίλους σου γνωρίζει καλύτερα το άθλημα; Και ποιος τολμάει να αναμετρηθεί με τη Serena Williams;

νέα φίλτρα του Snapchat

Όπως δήλωσε και η ίδια «είναι τόσο διασκεδαστικό γιατί πόσο συχνά έχεις την ευκαιρία να παίξεις εναντίον μου;». Όχι και πολύ συχνά, επομένως μπορείς να το εκμεταλλευτείς και να το δοκιμάσεις just for fun!

Διαβάστε επίσης:

Το Facebook έπεσε απ’ τον θρόνο | Ποια social media βρίσκονται στην κορυφή;