Τα Messenger Rooms τώρα και στο Instagram! Πώς θα τα χρησιμοποιήσεις;

LIKE US ON FACEBOOK

Πριν λίγο καιρό το Facebook ανακοίνωσε τη νέα δωρεάν εφαρμογή βιντεοδιασκέψεων, που πλέον είναι διαθέσιμη σε όλους. Όμως, τα Messenger Rooms στο Instagram ήταν κάτι που σίγουρα δεν περίμενες. 

Το Facebook δημιούργησε τη νέα δωρεάν εφαρμογή βιντεοδιασκέψεων, Messenger Rooms, δημιουργώντας ομαδικές βίντεο κλήσεις στο Facebook, σε μια προσπάθεια να ανακτήσει το χαμένο έδαφος και τους χρήστες του, που έχουν κάνει δημοφιλές το Zoom.

Η εφαρμογή αυτή επιτρέπει σε έως 50 ανθρώπους να συμμετάσχουν σε μια κοινή online συνομιλία, ενώ επίσης δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός στις βιντεοδιασκέψεις, κάτι που φαίνεται σαν απειλή για το Zoom. Οι χρήστες θα μπορούν να “μπαινοβγαίνουν” στο “δωμάτιο” της τηλεδιάσκεψης του Messenger. Τα Messenger Rooms είναι διαθέσιμα σε όλους, αλλά όχι μόνο στο Facebook. Πλέον μπορείς να τα βρεις και στο Instagram.

Το Facebook αυτή την εβδομάδα προσέθεσε τη δυνατότητα για τους χρήστες του Instagram να δημιουργούν απευθείας τα Messenger Rooms από τα εισερχόμενά τους στο Instagram Direct.

Πώς θα χρησιμοποιήσεις τα Messenger Rooms στο Instagram;

Όπως μπορείς να δεις και από το παραπάνω βίντεο, όταν πατήσεις το κουμπί συνομιλίας μέσω βίντεο στο Instagram Direct, θα δεις μια νέα προτροπή για τη δημιουργία ενός Messenger Room.

Παρ’ όλα αυτά, ενώ μπορείς να δημιουργήσεις ένα “δωμάτιο” στο Instagram, θα πρέπει να μεταβείς στο Messenger για να συμμετέχεις στη συνομιλία μέσω βίντεο. Κι αυτά γιατί τα “δωμάτια” αυτά έχουν σχεδιαστεί στο Facebook. Ουσιαστικά υπάρχει η επιλογή δημιουργίας “δωματίου” στο Instagram, το οποίο και το δημιουργεί, αλλά για να συμμετέχεις στη συνομιλία μέσω βίντεο θα πρέπει να μεταφερθείς στο Messenger, κάτι που σου εμφανίζει το ίδιο το Instagram από μόνο του.

Μην ξεχνάς φυσικά πως πρέπει να ‘χεις κατεβάσει την τελευταία έκδοση του Instagram!

Διάβασε ακόμα:

Τα Messenger Rooms είναι πλέον διαθέσιμα σε όλους! Έτσι θα τα χρησιμοποιήσεις
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved