Τα emoji θα γίνουν περισσότερο εκφραστικά και θ’ αποκτήσουν περισσότερα (ή πολύ λιγότερα) μαλλιά! Ω ναι, τώρα θα υπάρχουν φατσάκια με σγουρά μαλλιά, κόκκινα μαλλιά ή και τελείως καραφλά!

Τα καινούρια emoji που θα μπουν σύντομα στη ζωή σου μέσα στο επόμενο διάστημα ετοιμάζονται να σε κάνουν να τα αγαπήσεις και να τα χρησιμοποιείς σε κάθε σου chat.

Εμείς πήραμε μια γεύση απ’ τα καινούρια emoji μέσω του ολιγόλεπτου video της Emojipedia, δηλαδή της μηχανής αναζήτησης για emoji που μας κρατά ενημερωμένους για ό,τι νέο έχει να κάνει με τα αγαπημένα μας εικονίδια.

Στο video 2 λεπτών μας δείχνει τα περισσότερα από τα 150 emoji που θα προστεθούν στα iPhones στο δεύτερο μισό του 2018.

Αν έχεις εμμονή με τα emoji, μην περιμένεις τίποτα και πάτησε play στο video για να γνωρίσεις τα νέα πρόσωπα και ζώα που προστίθενται στο πληκτρολόγιό σου.

Το partying face emoji κλέβει την παράσταση, αλλά για όσους ενδιαφέρονται να στείλουν κάποιο μέρος του σώματός τους στους φίλους τους, σύντομα θα υπάρχει ένα πόδι, πόδι, δόντι και emoji οστών.

Δεν μένουμε, όμως, μόνο εκεί! Υπάρχουν επίσης περισσότερα ζώα, συμπεριλαμβανομένου ενός κουνουπιού, ενός παγωνιού, ενός καγκουρό και ενός ιπποπόταμου.

Μπορείς να δεις ολόκληρη τη λίστα με τα νέα emoji εδώ

Τα emoji που χρησιμοποιείς στο chat σου σημαίνουν κάτι για σένα! Ανακάλυψέ το εδώ!