Το iPhone σου σύντομα θ’ αποκτήσει νέες δυνατότητες  και θα σου «λύσει» πραγματικά τα χέρια!

Σύντομα θα ξεκλειδώνεις την πόρτα με το iPhone σου οπότε δεν θα χρειάζεται να σκέφτεσαι εάν ξέχασες πάλι τα κλειδιά του σπιτιού σου!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, η Apple σκέφτεται να εισάγει μια νέα δυνατότητα, η οποία θα μας επιτρέπει να ξεκλειδώνουμε τα πάντα με το iPhone μας: Απ’ το αυτοκίνητο μέχρι τις πόρτες του σπιτιού μας!

Το τσιπ NFC (Near Field Communication), το οποίο περιέχεται στα iPhones, θα επεκτείνει τις δυνατότητές του και θα μας κάνει τη ζωή πιο εύκολη.

Το MacRumors γράφει:

Η αλλαγή στο Near Field Communication ή αλλιώς στο NFC chip, που αναμένεται να ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα, θα μπορούσε να ανοίξει τον δρόμο για τους ανθρώπους, ώστε να χρησιμοποιούν το iPhone τους και για άλλες ενέργειες που αφορούν την ασφάλεια, από το να πληρώνουν τα MMM και να ξεκλειδώνουν την πόρτα του αυτοκινήτου τους, μέχρι και να επαληθεύουν τη ταυτότητά τους

Τα ευρήματα ανακαλύφθηκαν σε αντίγραφο σχετικά με την επερχόμενη κυκλοφορία του iOS 12. Η Apple φέρεται να δουλεύει πάνω σ’ αυτό σε συνεργασία με την HID Global απ’ το 2014.

Το χαρακτηριστικό αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές Ιουνίου στο Worldwide Developers Conference 2018 (WWDC).

Τώρα το πώς όλα αυτά θα εφαρμοστούν στην πράξη δεν το γνωρίζουμε, όμως, ανυπομονούμε να το μάθουμε!

Διάβασε ακόμα:

“Dot of death”: Αν σου έρθει αυτό το μήνυμα, μην το ανοίξεις σε καμία περίπτωση!

Photo: Getty Images