Σου χάκαραν τον λογαριασμό στο Instagram; Κανένα πρόβλημα!

LIKE US ON FACEBOOK

Τι κάνεις αν σου χακάρουν τον λογαριασμό στο Instagram; Αρχικά, μην πανικοβάλλεσαι γιατί τα νέα είναι ευχάριστα! Το Instagram λαμβάνει δράση και σε προστατεύει.

Τι κάνεις αν σου χακάρουν τον λογαριασμό στο Instagram; Μπορείς πολύ εύκολα να το ανακτήσεις, καθώς πλέον το app κάνει τη διαδικασία πιο εύκολη και σε προστατεύει.

Τα χακαρισμένα accounts στο Instagram ολοένα και πληθαίνουν και γι΄αυτό η εταιρία προχωρά σε αλλαγές, ώστε να μπορεί ο κάθε χρήστης να έχει και πάλι εύκολα πρόσβαση στον λογαριασμό του. Οι αλλαγές βρίσκονται ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο, αλλά θα φέρουν γρήγορες λύσεις.

Το Instagram θα επιτρέψει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στα εργαλεία αποκατάστασης λογαριασμού τους απευθείας στην εφαρμογή, ακόμα και αν ένας χάκερ έχει αλλάξει τις πληροφορίες του λογαριασμού του. Ακόμη, δηλαδή, κι αν δεν μπορείς να συνδεθείς στο account σου, το Instagram θα σου ζητά να καταχωρίσεις πληροφορίες, όπως το email σου ή τον αριθμό του κινητού σου.

αν σου χακάρουν τον λογαριασμό στο Instagram

Οι χρήστες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε αυτά μέσω του “χρειάζομαι περισσότερη βοήθεια” στο σημείο που κάνεις login.

Στη συνέχεια, το Instagram θα σου στέλνει έναν κωδικό επιβεβαίωσης με τον οποίο θα έχεις πρόσβαση στο account σου. Την ίδια στιγμή, θα διαγράφει κάθε άλλη συσκευή που έχει μπει στο account σου κι επομένως ο hacker δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σου ξανά.

Αυτό μπορεί να ακούγεται εξαιρετικά απλό αλλά αυτές οι αλλαγές δεν ήταν εύκολο να γίνουν καθώς οι hackers συχνά αλλάζουν το email ή το κινητό ή το όνομα του χρήστη κι έτσι είναι δύσκολο να γίνει ανάκτηση του λογαριασμού.

Πλέον, η διαδικασία θα είναι εξαιρετικά απλή για τον χρήστη κι αν σου έχουν χακάρει τον λογαριασμό σου στο Instagram θα μπορείς πολύ γρήγορα να βρεις τη λύση και να έχεις ξανά πρόσβαση σε αυτόν.

Όπως κι αν έχει μην ξεχνάς να συμπληρώνεις όλες τις επιλογές ασφαλείας που σου δίνονται και να έχεις έναν δυνατό κωδικό πρόσβασης.

Διαβάστε επίσης:

Με αυτά τα μυστικά στα passwords δεν θα σε χακάρουν ποτέ!

Photo: Amelia Holowaty Krales / The Verge
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved