Τα live στο Instagram έχουν γίνει τα αγαπημένα μας ειδικά κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Ωστόσο, ορισμένες φορές είτε τα χάνουμε γιατί δεν μπορούμε να τα δούμε τη δεδομένη στιγμή, είτε θέλουμε να τα δούμε ξανά αργότερα ή μια άλλη μέρα. Πώς αποθηκεύεις το live στο Instagram για να το δεις ξανά;

Αν το live δεν αποθηκευτεί απ’ τον ίδιο τον χρήστη, τότε χάνεται για πάντα από το Instagram.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέγουν να μοιραστούν το live τους, ώστε να μπορούν οι followers τους να το δουν και 24 ώρες μετά, πριν εξαφανιστεί.

Αν κάποιος έχει κοινοποιήσει την επανάληψη ενός live στην ιστορία του, η επανάληψη εμφανίζεται στο πάνω μέρος της ροής με ένα κουμπί αναπαραγωγής και έναν χρωματιστό κύκλο γύρω της. Ενώ βλέπεις την επανάληψη ενός live video, μπορείς να πατήσεις τη δεξιά ή την αριστερή πλευρά της οθόνης για να προχωρήσεις γρήγορα προς τα εμπρός ή προς τα πίσω.

Πώς μπορώ να κοινοποιήσω ένα live στο Instagram Stories αφού τελειώσει;

Αφού τελειώσει το live video, μπορείς να κοινοποιήσεις μια επανάληψή του. Όπως και οι φωτογραφίες και τα βίντεο που κοινοποιείς στις ιστορίες, η επανάληψη του live βίντεο θα εξαφανιστεί από τη ροή και το προφίλ μετά από 24 ώρες.

Για να κοινοποιήσεις μια επανάληψη του live video, πάτησε Κοινοποίηση στην ιστορία στο κάτω μέρος της οθόνης μόλις τελειώσει η μετάδοσή του. Για να απορρίψει; το live, πάτησε Διαγραφή video και επίλεξε Διαγραφή.

Πώς αποθηκεύεις το live στο Instagram για να το δεις ξανά; Μπορείς να πατήσεις πάνω αριστερά για να αποθηκεύσεις το live στο άλμπουμ κάμερας.

Η επανάληψη του live περιλαμβάνει όλα τα “Μου αρέσει!” και τα σχόλια από το αρχικό live. Στον αριθμό των θεατών περιλαμβάνονται και τα άτομα που είδαν το live βίντεο και τα άτομα που είδαν την επανάληψη.

Διαβάστε επίσης:

Google και Apple λανσάρουν εφαρμογή που ανιχνεύει τον κορονοϊό

Photo: Pexels