Όλοι θέλουμε να τελειώνει όσο το δυνατόν πιο αργά η μπαταρία του κινητού. Το ίδιο συμβαίνει και στη φόρτιση. Θέλουμε το κινητό μας να φορτίζουν πιο γρήγορα. Πώς θα βελτιώσεις το χρόνο φόρτισης του κινητού σου; Δεν είναι δύσκολο και με πολύ απλά βήματα το κινητό σου θα φορτίζει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το κινητό, χωρίς αμφιβολία, αποτελεί πολύ χρήσιμο εργαλείο της καθημερινότητάς σου. Το χρησιμοποιείς πολύ και οι ώρες που περνάς πάνω από την οθόνη του είναι αμέτρητες. Δεν θες να ξεφορτίζει σε ταχύτητα φωτός, αλλά θες να φορτίζει πολύ γρήγορα! Σου έχουμε τον τρόπο να το καταφέρεις!

Πώς θα βελτιώσεις τον χρόνο φόρτισης τους κινητού σου;

Αρχικά, δεν χρειάζεται να «στραγγίζεις» την μπαταρία του κινητού σου. Δεν είναι απαραίτητο να απενεργοποιηθεί για να θυμηθείς να το φορτίσεις, πρέπει να έχει τον τρόπο, αλλά και την κρίση για να ξέρεις πότε και πόσο πρέπει να φορτίσεις το κινητό σου. Βασική προϋπόθεση, για να φορτίσεις σωστά το κινητό σου είναι να σωστά υγιή την μπαταρία του. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το καταφέρεις αυτό και ένας από αυτούς είναι να μην εξαντλείς την μπαταρία του κινητού.

Εάν θες να μην περιμένεις ώρες για να φορτίσει το κινητό σου πρέπει να μάθεις την κίνηση ματ για να το καταφέρεις. Πρώτον πρέπει να μην χρησιμοποιείς το κινητό σου, την ώρα που το φορτίζεις. Το «τρέξιμο» πολλών εφαρμογών μόνο καλό δεν κάνει στην συσκευή σου και δεν της επιτρέπει τη σωστή φόρτιση.

Ακόμα, η απενεργοποιημένη οθόνη είναι βασικό βήμα για γρήγορη φόρτιση του κινητού σου. Βέβαια για να είσαι σίγουρος αυτό που πρέπει να κάνεις για γρήγορη και σωστή φόρτιση είναι να βάλεις το κινητό σου σε λειτουργία πτήσης. Με τη λειτουργία πτήσης, το κινητό εμποδίζει όλες τις εφαρμογές που ανοίγουν αυτόματα στο κινητό, καθώς και τις εισερχόμενες κλήσεις, που αναμφισβήτητα αν είναι από κανένα γνωστό άτομο μπορεί να κρατήσουν πολλή ώρα.

Διάβασε ακόμα:

Πόση ώρα πρέπει να φορτίζουμε τον φορητό υπολογιστή;

Photo: Pixabay