Πώς θα εξαφανίσεις τις γρατζουνιές απ’ την οθόνη του κινητού σου;

LIKE US ON FACEBOOK

Ας υποθέσουμε πως δεν έχεις μια μεμβράνη για την οθόνη του κινητού, είτε μια ζελατίνα, πώς θα εξαφανίσεις αυτές τις ενοχλητικές γρατζουνιές απ’ την οθόνη του κινητού σου;

Είσαι σίγουρο πως τη στιγμή που θα αφήσεις την οθόνη του κινητού απροστάτευτη, τότε θα δεις μερικές «γραμμούλες» από τα κλειδιά σου, από τα άλλα πράγματα που έχεις μέσα στην τσάντα σου κι από όλες τις φορές που θα σου έχει πέσει από τα χέρια. Πώς , λοιπόν, θα εξαφανίσεις τις γρατζουνιές από την οθόνη του κινητού σου;

Κι, όμως, υπάρχουν μερικές μυστικές συνταγές που πραγματικά μπορούν να σε σώσουν. Και είναι όλες πολύ απλές και μπορείς να τις δοκιμάσεις, να πειραματιστείς στο σπίτι. Άλλωστε τι έχεις να χάσεις;

Πώς θα εξαφανίσεις τις γρατζουνιές απ’ την οθόνη του κινητού σου;

Οδοντόκρεμα

Υπάρχουν άνθρωποι που δοκίμασαν το κόλπο με την οδοντόκρεμα και πέτυχε.

Πώς;

Βάλε λίγη οδοντόκρεμα σε ένα βαμβάκι. Τρίψε απαλά το βαμβάκι με κυκλικές κινήσεις πάνω στην οθόνη του κινητού σου μέχρι να δεις την γρατζουνιά να εξαφανίζεται. Καθάρισε την οθόνη του κινητού σου από την οδοντόκρεμα και…με γεια!

Μαγειρική σόδα

Και η μαγειρική σόδα μπορεί να σε βοηθήσει αλλά θέλει προσοχή για να μην καταστρέψεις το κινητό σου.

Φτιάξε ένα μείγμα από μαγειρική σόδα και νερό σε ένα μπολ. Ανακάτεψε καλά. Βάλε λίγο από το μείγμα σε ένα καθαρό πανί και τρίψε με κυκλικές κινήσεις τις γρατζουνιές.

Καθάρισε την καινούργια σου οθόνη!

Πούδρα για μωρά

Βάλε λίγο νερό σε μια πούδρα για μωρά και ανακάτεψε καλά. Θα δημιουργηθεί ένα μείγμα, θα το τοποθετήσεις σε ένα καθαρό και μαλακό πανί και θα τρίψεις από πάνω τις γρατζουνιές! Με προσοχή μην πέσει νερό στο κινητό!

Φυτικό λάδι

Για μικρές γρατζουνιές, το φυτικό λάδι λειτουργεί ως μια προσωρινή λύση. Μια μικρή σταγόνα πάνω στις γρατσουνιές μπορεί να είναι μια γρήγορη λύση!

Ειδικές αλοιφές για τις γρατζουνιές στο αμάξι

Οι αλοιφές για τις γρατζουνιές στο αυτοκίνητο, μπορεί να λειτουργήσουν και στο κινητό σου. Βάλε λίγη κρέμα σε καθαρό πανί και σκούπισε την οθόνη με κυκλικές κινήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Καθάρισε τον υπολογιστή σου σαν επαγγελματίας

Photo: MOMENT EDITORIAL/GETTY IMAGES
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved