12 Σεπτέμβρη θα κυκλοφορήσει το καινούργιο iPhone και οι fans το περιμένουν πώς και πώς. Πώς θα είναι το καινούργιο iPhone και ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά του; Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Τι να περιμένουμε από το καινούργιο iPhone; Ποια θα είναι τα καινούργια του χαρακτηριστικά τα οποία θα δικαιολογούν και το αστρονομικό ποσό, στο οποίο θα μπορείς να το αγοράσεις;

Τι θα δούμε από το καινούργιο iPhone;

6,1 ιντσών LCD iPhone

Το μεγαλύτερο μυστήριο παραμένει γύρω από το LCD iPhone, το οποίο υποτίθεται πως θα είναι και πιο φθηνό. Η “ανώνυμη” ακόμα συσκευή θα έχει μια οθόνη τουλάχιστον 6.1 ιντσών με υποστήριξη για Face ID. Αλλά το X και το XS θα εξακολουθούν να είναι τα πιο ακριβά τηλέφωνα της Apple.

Το iPhone X σε update

Το iPhone X του περασμένου έτους φημολογείται πως θα λάβει μια νέα, ενημερωμένη έκδοση S, η οποία θα σηματοδοτήσει την πρώτη αναβάθμιση από το iPhone 6S το 2015. Περιμένουμε το iPhone XS να είναι κάτι περισσότερο από μια ενίσχυση του X, όχι όμως και ένα δραματικό επανασχεδιασμό. Αυτό πιθανώς σημαίνει ότι μερικά από τα highlights τους θα είναι ένας ταχύτερος επεξεργαστής, μια καλύτερη μνήμη και κάποιες βελτιώσεις στη φωτογραφική μηχανή.

Νέα χρώματα

Κι όμως! Το καινούργιο iPhone θα βγει σε νέα χρώματα. Το νέο μοντέλο LCD θα βγει σε γκρι, λευκό, μπλε, κόκκινο και πορτοκαλί.

Το USB-C γίνεται πραγματικότητα

Υπάρχουν δύο μέρη σε αυτή τη φήμη. Η μια είναι ότι η Apple θα αντικαταστήσει τις θύρες lightning με το καθολικό πρότυπο θύρας USB-C, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για laptop, tablet αλλά και ακουστικά.

Ωστόσο, αυτό που φαίνεται ως πιο πιθανό είναι να αλλάξει τον ενσωματωμένο φορτιστή και το καλώδιο στο κουτί με USB-C και με ένα lightning καλώδιο. Αυτό φαντάζει πιο λογικό.

Apple Pencil

Μια φήμη που μάλλον θα διαψευστεί, αλλά πολλοί ελπίζουν σε μια έξυπνη γραφίδα για τα νέα τηλέφωνα.

Διαβάστε επίσης:

Πώς να σταματήσεις το iPhone απ΄ το να σε “καταγράφει”

Photo:James Bareham / The Verge