Πώς να δεις την οθόνη του κινητού σου στην τηλεόραση

LIKE US ON FACEBOOK

Βλέπεις ένα video στο κινητό σου και σκέφτεσαι ότι απλά θα ήθελες να το δεις σε μεγαλύτερη οθόνη; Φυσικά και μπορείς! Είτε έχεις Android είτε iPhone μπορείς να δεις την οθόνη του κινητού στην τηλεόραση σου και υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να το κάνεις.

Τα τελευταία χρόνια οι δυνατότητες στις συσκευές μας έχουν εξελιχθεί και πλέον εκτός απ’ το ότι μπορείς να τις συνδέσεις όλες μεταξύ τους, μπορείς να δεις και περιεχόμενo της μιας συσκευής σε κάποια άλλη.

Θέλεις να μάθεις τους διαφορετικούς τρόπους που μπορείς να το κάνεις; Συνέχισε απλά να διαβάζεις το άρθρο για να μάθεις πώς μπορείς να βλέπεις την οθόνη του κινητού σου σε όποια άλλη συσκευή θέλεις.

Πώς να δεις την οθόνη του κινητού σου στην τηλεόραση

Απλά ασύρματα!

Εάν έχεις smart tv, είναι πολύ εύκολο να προβάλεις την οθόνη του κινητού σου στην τηλεόρασή σου, γιατί απλά το συνδέεις ασύρματα. Εάν κινητό και τηλεόραση είναι στο ίδιο WiFi μπορείς πολύ απλά να δεις το περιεχόμενο του κινητού στην μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης.

Blog Streaming GIF - Find & Share on GIPHY

Miracast (Screen Mirroring)

Μ’ αυτό τον τρόπο δεν προβάλεις απλά περιεχόμενο στην τηλεόρασή σου, αλλά το “καθρεφτίζεις” ολόκληρο. Ουσιαστικά, με το screen mirroring, το οποίο υποστηρίζεται κι από Android και από iPhone, μεταφέρεται αυτούσια η οθόνη του smartphone στην τηλεόραση. Απ’ το 2012, το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό το υποστηρίζουν οι περισσότερες συσκευές, ενώ εάν η τηλεόρασή σου δεν το υποστηρίζει, έχουμε την παρακάτω λύση!

Παίξε τα αγαπημένα σου παιχνίδια χωρίς να έχεις PlayStation. Δες πώς!

Chromecast

Ακόμα κι αν δεν έχεις smart tv, εξακολουθείς να μπορείς να αναμεταδώσεις περιεχόμενο του κινητού στην τηλεόρασή σου, μέσω του Chromecast, το οποίο συνδέεται με όλες τις τηλεοράσεις μέσω HDMI και τις κάνει… smart!

Mόλις εξοπλιστείς τη συγκεκριμένη συσκευή, τη συνδέεις στην τηλεόρασή σου, κάνεις την απαραίτητη εγκατάσταση με την εφαρμογή Google Home και στη συνέχεια είναι αυτόματα συγχρονισμένο το κινητό με την τηλεόρασή σου.

Home Chromecast 2 GIF - Find & Share on GIPHY

Παράλληλα, υπάρχουν και μερικές άλλες εφαρμογές σε Android και iOS για προβολή συγκεκριμένου περιεχομένου στην τηλεόραση, όπως είναι το iMedia share, τις οποίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις εάν θέλεις να προβάλεις για παράδειγμα φωτογραφίες του κινητού στην οθόνη της τηλεόρασής.

Δες και αυτό:

6 + 1 λάθη που κάνεις και καταστρέφεις το κινητό σου!

Photo: Pexels / Daria Shevtsova
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved