Η διαφήμιση στο Facebook πηγαίνει σε άλλο επίπεδο και παίρνει μια νέα μορφή. Πλέον, θα μπορείς να δοκιμάζεις από γυαλιά ηλίου μέχρι και make-up απευθείας από το News Feed σου!

Η διαφήμιση στο Facebook εξελίσσεται και πλέον οι χρήστες θα μπορούν να δοκιμάζουν διάφορα προϊόντα σε πραγματικό χρόνο και απευθείας από το News Feed. Ετοιμάσου να δοκιμάσεις γυαλιά ηλίου, κραγιόν, ρούχα και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς!

Η ανακοίνωση έγινε στο The Social Network αυτήν την εβδομάδα και τα νέα εργαλεία είναι πολύ σημαντικά, ενώ σε λίγο θα είναι διαθέσιμα σε όλους, όπως ανακοινώθηκε αυτό το χρόνο στο συνέδριο F8.

Αυτά τα εργαλεία βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και αυτή η νέα διαφήμιση στο Facebook, αυτή η παραλλαγή θα μπορέσει να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο και θα μπορούν να την αξιοποιήσουν οι 2,2 δις. ενεργοί χρήστες της πλατφόρμας.

Όπως βλέπουμε από τις πρώτες εικόνες, ο νέος τύπος διαφήμισης θα εμφανίζεται στο news Feed και θα έχεις την επιλογή «Αγγίξτε για να δοκιμάσετε» στην κύρια εικόνα.  Μόλις το πατήσεις, θα μπορείς να τοποθετήσεις μια ψηφιακή έκδοση του προϊόντος στην εικόνα μέσω της κάμερας του Facebook ώστε να δεις πως φαίνονται! Αν σου αρέσει μπορείς να πατήσεις στη διαφήμιση και να κάνεις μια αγορά. Απευθείας με μερικά μόνο κλικς.

διαφήμιση στο Facebook

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα εργαλεία AR έχουν χρησιμοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο. Διάφορα make-up και fashion brands εργάζονται για να χτίσουν το δικό τους “μαγικό καθρέπτη”, νέα εργαλεία με τα οποία οι χρήστες θα μπορούν να δοκιμάζουν διαφορετικά προϊόντα χωρίς να βρίσκονται στο κατάστημα, ενώ θα μπορούν να έχουν μια πλήρη εικόνα για το προϊόν.

Φυσικά οι αγορές στα φυσικά καταστήματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντικατασταθούν πλήρως, αλλά αν δεν έχεις χρόνο ή δεν μπορείς να περιμένεις στην ουρά είναι μια καλή εναλλακτική.

Η πλατφόρμα διαρκώς εξελίσσεται και μην ξεχνάς πως..το Facebook λανσάρει και περιοδικό!

Διάβασε επίσης και την απίστευτη πατέντα από Έλληνα:

Μπορείς να δοκιμάζεις ρούχα…χωρίς να τα φορέσεις; Η ελληνική πατέντα και το νέο “δοκιμαστήριο”!